Llar d’infants 2 anys (I2)

La Llar d’Infants representa el primer contacte dels infants amb el món social. Per això a Joviat els proporcionem un ambient apropiat, atenent cadascuna de les seves necessitats i potenciant que l’infant assoleixi el grau de seguretat afectiva i emocional necessària.

A mesura que es van adaptant, fomentem l’aprenentatge, la interiorització d’hàbits i el respecte per les normes de convivència, promovent el diàleg diari entre família i escola per tal d’afavorir la participació conjunta en l’educació dels infants.

Visites guiades durant el mes de maig

Et convidem a conèixer la Llar d’infants Joviat els dilluns i dimecres de maig a les 11 i a les 15h. Reserva la teva visita trucant al 93.875.41.78 o enviant un mail a secretariaj2@joviat.cat.

Què ens fa diferents?

Anglès per a infants

A partir d’1 any els infants comencen a aprendre anglès amb el Clic Clap-English for Kids, un efectiu mètode per a iniciar als alumnes en l’aprenentatge significatiu de l’anglès d’una manera natural, simulant l’adquisició de la llengua materna.

Ioga i benestar emocional

Treballem l’educació emocional i el ioga perquè els infants s’iniciïn per entendre, expressar i gestionar les seves emocions i sentiments.

Aula experiencial

Posem a l’abast dels infants un entorn adreçat a que puguin experimentar amb diversitat de materials i llenguatges (llenguatge matemàtic, construccions, espai sensorial, joc simbòlic, motriu i zona de relaxació). També els oferim racons per treballar en grups reduïts i en els que puguem atendre necessitats especials per garantir una experiència d’aprenentatge òptima.

Acompanyament familiar

Volem que el procés d’acollida i familiarització es visqui de la manera més positiva possible, per això abans de l’entrada a l’escola busquem l’adaptabilitat a les necessitats i el context dels infants i famílies.

Experiència Joviat

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+