Serveis inclosos

Aula d’estudi

Per als alumnes de l’ESO, l’Escola ofereix un servei d’aula d’estudi els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00h a les 18:00h i els dimecres i divendres, de les 15:00h a les 16:00h, amb professorat de l’Escola.


UniversJoviat tenim cura del benestar de la comunitat educativa, oferint acompanyament i assessorament a famílies i alumnes que ho sol·licitin, aplicant la mirada sistèmica, des del sentiment de pertinença, d’ordre i d’equilibri. També organitzem formacions i facilitem eines per a la vida.

Beques

L’Escola s’encarrega d’informar a les famílies dels terminis de presentació de sol·licituds de beca.
Disposem d’un punt d’informació a Gestió Acadèmica per emplenar degudament aquests impresos.

Serveis que es contracten

Servei de migdia i extraescolars de tarda

L’espai de migdia inclou el menjador i el projecte pedagògic Lleure Lliure gestionat per l’empresa F.ROCA.

Tota la informació de l’espai de migdia d’Infantil, Primària i ESO i MENÚS aquí

Escola d’estiu d’ESO

S’ofereix un servei durant el mes de juliol, amb l’objectiu de millorar els continguts de les corresponents matèries amb l’acompanyament de professors de l’Escola i que dóna una oportunitat per a l’aprenentatge a tot aquell alumnat que li cal presentar-se a les recuperacions de setembre.

Llibres de fons socialitzats

L’Escola disposa d’un fons de llibres que es deixen als alumnes en préstec. Al setembre es fa arribar a les famílies el contracte de reutilització i conservació d’aquests llibres per poder-los fer servir durant el curs. Per poder rebre aquests llibres en préstec és imprescindible haver retornat i abonat tots els del curs anterior.

Fons d’estudis

L’Escola té organitzat un Fons d’Estudis gestionat pel Consell Escolar per a aquells casos en què l’alumne/a perdi els seus pares. Durant els primers dies de curs, us fem arribar una circular amb la informació detallada i el cost d’aquest. A fi nals de setembre, es cobrarà el rebut corresponent a la quota del curs corresponent. En el cas que no hi estigueu interessats o per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a Gestió Acadèmica.


Okschool és la nostra escola d’idiomes dirigida a nens i nenes a partir de 2 anys, Parvulari, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i també a qualsevol persona que hi pugui estar interessada; està oberta a tothom.
És una eina de present que cobreix una necessitat futura, garantint el nivell d’anglès del First Certifi cate dels alumnes perquè arribin a la Universitat amb el reconeixement de Cambridge English Language Assessment.
S’imparteix Anglès, Francès i Alemany, la composició dels grups és per nivells i les classes són impartides per l’equip d’Idiomes Joviat.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+