Projectes innovació educativa

Art i creativitat

Per incentivar la creativitat i aprendre diferents tècniques artístiques, de la mà d’especialistes en educació visual i plàstica.

Exposicions orals en català, castellà, anglès i francès

Per aprendre a expressar-se en públic a través de tècniques de modulació i autocontrol, elaboració d’un guió, recerca d’informació i preparació de material TAC, cada alumne/a realitza diverses exposicions orals. Algunes es graven en vídeo i es visualitzen posteriorment per analitzar-les i prendre consciència del que poden millorar.

Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, a 2n i a 4t

Per fomentar la lectura de la llengua catalana en veu alta i treballar l’entonació, el ritme, l’expressió, afavorint–ne la comprensió lectora.

Jocs Florals

Eina cultural fonamental per estimular la creativitat poètica, fer una contribució valuosa a la construcció del cànon literari de la poesia catalana moderna i contemporània i ajudar a divulgar el gust per la poesia.

Expressió corporal, música, dansa i teatre

XXII Trobada de corals a 1r. Té l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical.
Cuida’t la veu a 1r i 2n. La pràctica vocal permet que l’alumnat s’apropi a la música com a objecte de coneixement i com a font de sensibilitat i plaer estètic.
Percussió corporal a 1r i 2n. L’objectiu és fomentar la coordinació, la sensibilització del cos i desenvolupar la capacitat de concentració.
Play Music Stop violence a 2n i 3r. Els alumnes composen una cançó amb un missatge optimista i reivindicatiu per implicar-se de forma activa en la millora de la societat.
Teatre a 3r. L’objectiu és fomentar l’expressió, la interpretació, la dansa i l’atrezzo per a una representació teatral.

Descarrega’t la fitxa informativa d’ESO

DESCARREGA'T FITXA