PORTES OBERTES VIRTUALS ESO 20/21

Benvolguda, família!

Us convidem a les Portes Obertes Virtuals 20/21 d’ESO. En circumstàncies ‘normals’ potser ja ens haguéssim conegut a les Portes Obertes previstes el passat 21 de març: un dia amb un ambient esplèndid per veure i viure els espais de l’Escola amb tot l’equip. Tot i que no va poder ser, però, volem tenir el mateix tracte càlid d’aquest dia i el màxim de proper a través d’aquesta finestreta virtual.

Per això, tot l’equip està disponible per acompanyar-vos en el procés d’informació, de preinscripció i de matriculació.

Entreu, visiteu-nos i contacteu-nos. Digueu-nos què necessiteu i ens posarem en marxa per donar-vos la resposta personalitzada que esteu buscant, sigui per correu, per telèfon o per vídeo-trucada.

Us esperem!

PEC Projecte Educatiu de Centre

El PEC (Projecte Educatiu de Centre Joviat) és el document que sintetitza la nostra proposta d’actuació a l’escola, recollint els principals trets d’identitat, els objectius que pretenem aconseguir i l’estructura organitzativa que tenim, amb la finalitat d’acompanyar les famílies en l’educació dels seus fills i filles.
La nostra Missió, Visió i els 7  eixos d’energia organitzacional.

Projecte ESFERA a l'ESO

L’Educació Secundària pretén facilitar un procés educatiu de descoberta, esperit crític i reflexiu, autonomia i responsabilitat per incorporar-se al món dels adults, que s’inicia a primària i continua amb l’obertura d’un ventall de possibilitats d’ensenyaments postobligatoris.

Les finalitats bàsiques d’aquesta etapa educativa són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges competencials, afectius i socials que els permeti saber dir, saber fer, saber pensar i saber sentir, mitjançant activitats i projectes interdiscisplinaris que fomenten el desenvolupament de la capacitat crítica i de reflexió, així com també l’adquisició d’habilitats instrumentals, tècniques i d’expressió. Tot això en un marc en què es potencien els valors ciutadans, la capacitat de relació i el treball en equip.

És important trobar l’automotivació i despertar el talent per contribuir a un aprenentatge significatiu a través de tots els sentits.

En finalitzar l’etapa d’ESO, els alumnes que l’hagin completat satisfactòriament tenen la possibilitat d’accedir al món laboral o bé de continuar a l’Escola els seus estudis a Batxillerat o a la Formació Professional.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+