Expressió ESO

Lectura

Un espai de lectura lliure. Els alumnes poden triar els llibres que més els motiven en diferents llengües i elaborar posteriorment el seu diari de lectura. A més, comparteixen les seves preferències i gustos literaris amb els/les companys/es.

Exposicions orals en català, castellà, anglès i francès

Per aprendre a expressar-se en públic a través de tècniques de modulació i autocontrol, elaboració d’un guió, recerca d’informació i preparació de material TAC, cada alumne/a realitza diverses exposicions orals. Algunes es graven en vídeo i es visualitzen posteriorment per analitzar-les i prendre consciència del que poden millorar.

Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, a 2n i 4t

Per fomentar la lectura de la llengua catalana en veu alta i treballar l’entonació, el ritme, l’expressió, afavorint–ne la comprensió lectora.

Dia de les Lletres

Eina cultural fonamental per estimular la creativitat poètica catalana i narrativa castellana, fer una contribució valuosa a la construcció del cànon literari de la poesia i de la narrativa moderna i contemporània.

Art i Creativitat

Activitats per incentivar la creativitat i aprendre diferents tècniques artístiques, de la mà d’especialistes en Educació Visual i Plàstica.
Educació Visual i Plàstica a 4t. Pretén expressar les formes naturals i la seva estructura, representar el paisatge urbà amb perspectiva, i fomentar les activitats per preparar els alumnes en el camp del disseny, creant productes gràfics, tridimensionals i audiovisuals, que siguin funcionals i estètics.

Expressió musical

  • XXII Trobada de corals a 1r. Té l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical.
  • Cuida’t la veu a 1r i 2n. La pràctica vocal permet que l’alumnat s’apropi a la música com a objecte de coneixement i com a font de sensibilitat i plaer estètic.
  • Percussió corporal a 1r i 2n. L’objectiu és fonamentar la coordinació, la sensibilització del cos i desenvolupar la capacitat de concentració.
  • Música a 4t. L’objectiu és poder conèixer amb més profunditat la música actual, els seus consumidors, la seva forma i instrumentació. Fem un mirada al passat per prendre consciència de com ha arribat a ser com és.

Descarrega’t la fitxa informativa d’ESO

DESCARREGA'T FITXA
CONTACTE FAMÍLIA