Acompanyament als adolescents i a les seves famílies

Per cohesionar i establir relacions que sumin entre els nois del grup, compartint diferents formes d’expressió d’allò que uneix el grup.

Grups classe reduïts

Amb l’objectiu de millorar els aprenentatges, l’atenció a la diversitat i acompanyar els alumnes i famílies de manera més individualitzada, de les 3 línies oficials, en fem 4 grups heterogenis, reduint el nombre d’alumnes per aula.

Bon dia Joviat

Per cohesionar i establir relacions que sumin entre els nois del grup, compartint diferents formes d’expressió d’allò que uneix el grup.

Acompanyament acadèmic i personal

El tutor/a destina una hora setmanal a acompanyar els joves en la planificació, tècniques d’estudi i gestió emocional pròpia de l’etapa.

Comunicació de l’acompanyament personal i acadèmic a meitat de trimestre a les famílies.

Entrevistes trimestrals amb les famílies, amb lliurament d’informe escrit, per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels adolescents i la seva evolució.

Orientació per fer del talent una professió. Reconeixement de les aptituds i habilitats per acompanyar i assessorar en l’obertura a un futur professional que s’inicia a 3r i culmina a 4t.

Tallers de consciència

Per aprendre a gestionar la ràbia, la tristesa, la por… Per aprendre a escoltar els altres, a millorar les relacions socials, a expressar-nos de forma assertiva, a resoldre els conflictes i a respectar-nos. Per aprendre a viure i conviure millor, amb l’acompanyament d’especialistes en educació emocional.

Aprendre a pensar: filosofia 3/18

Per enfortir les habilitats de pensament i la capacitat reflexiva; per aprendre a pensar i preparar els infants per a la participació en una societat democràtica.

Festa de Pas de Secundària a ESPO: «Un final, un inici»

Ritual de caire festiu, amb l’alumnat, el professorat i les famílies, per acomiadar l’etapa de secundària i obrir les portes a l’inici de l’etapa preadulta amb la presa de decisions personals i acadèmiques.

Descarrega’t la fitxa informativa d’ESO

DESCARREGA'T FITXA
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
They are infectious particles consisting of nucleic https://pro-essay-writer.com/ acid encased in a protein coat and, in some cases, a membranous envelope