ESO

OPTATIVES 4t d’ES

PRESENTACIÓ

L’Educació Secundària pretén facilitar un procés educatiu de descoberta, esperit crític i reflexiu, autonomia i responsabilitat per incorporar-se al món dels adults, que s’inicia a primària i continua amb l’obertura d’un ventall de possibilitats d’ensenyaments postobligatoris.

Les finalitats bàsiques d’aquesta etapa educativa són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges competencials, afectius i socials que els permeti saber dir, saber fer, saber pensar i saber sentir, mitjançant activitats i projectes interdiscisplinaris que fomenten el desenvolupament de la capacitat crítica i de reflexió, així com també l’adquisició d’habilitats instrumentals, tècniques i d’expressió. Tot això en un marc en què es potencien els valors ciutadans, la capacitat de relació i el treball en equip.

És important trobar l’automotivació i despertar el talent per contribuir a un aprenentatge significatiu a través de tots els sentits.

En finalitzar l’etapa d’ESO, els alumnes que l’hagin completat satisfactòriament tenen la possibilitat d’accedir al món laboral o bé de continuar a l’Escola els seus estudis a Batxillerat o a la Formació Professional.

La nostra missió

Som una fundació educativa que ofereix formació al llarg de tota la vida.

El nostre Nord. La Visió

Una escola de vida per a un món sostenible.
Sentim l’escola des d’una perspectiva sistèmica i humanista que ens dóna l’oportunitat de compartir aprenentatges significatius per al nostre desenvolupament personal i professional, recuperant el contacte amb la terra, cooperant, intercanviant i descobrint.

El nostre compromís

Establir vincles de confiança amb els adolescents i les seves famílies.

Horari

MATÍ:

· Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 8:15 h a 13:30 h
· Divendres: de 8:15 h a 13:45 h

TARDA:

· Dilluns, dimarts i dijous de 15:00 h a 17:00 h

Cada dia, a l’acabar les classes, els alumnes poden gaudir dels beneficis de l’aula d’estudi, un espai on treballen individualment o per grups i finalitzen les seves tasques escolars, respectant l’ordre i el silenci.

Dilluns, dimarts i dijous de 17:00 h a 18:00 h
Dimecres i divendres de 15:00 h a 16:00 h.

Transport (Bus Manresa)

Parada de bus davant l’escola: línia L4
Parada a prop de l’escola: línia L8
C. Guimerà, parada de totes les línies urbanes de Manresa

DESCARREGA'T FITXA
ANAR AL BLOG
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
hausarbeithilfe.com