Expressió

Amics lectors

Un espai de trobada on la lectura i la companyonia van de la mà, involucrant els alumnes de cicle superior i de cicle inicial en la responsabilitat i el compromís. Gaudeixen plegats del plaer de compartir lectures i moments de complicitat.

Art i creativitat

Per incentivar la creativitat i aprendre diferents tècniques artístiques, de la mà d’especialistes en educació visual i plàstica.

Exposicions orals en català, castellà i anglès

Per aprendre a expressar-se en públic, elaborant un guió previ, cercant informació i preparant l’exposició amb un suport visual.

Expressió corporal, música, dansa i teatre

  • Musi-cos a 1r, 2n i 3r. Expressió corporal, creativitat, interpretació i dansa. Per Nadal, posada en escena en un teatre.
  • El Nostre Poema de Nadal, de 4t a 6è. Projecte multidisciplinari, de teatre, música, dansa i declamació de poemes.
  • Cantània, a 5è. Cantata organitzada per l’Auditori de Barcelona que, junt amb l’alumnat i professorat d’altres escoles, es representa al teatre Kursaal. Una vivència musical inoblidable.

Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, a 4t i 6è

Per fomentar la lectura de la llengua catalana en veu alta i treballar l’entonació, el ritme i l’expressió, afavorint-ne la comprensió.

Jocs Florals

Cloenda de treballar a les aules el text poètic, com a vehicle de comunicació i expressió de vivències.

Descarrega’t la fitxa informativa de Primària.

DESCARREGA'T FITXA
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
Die zuletzt genannte abhängigkeit essay stadt ist in bild 2 dargestellt