Acompanyament als infants i a les seves famílies

Aprendre a pensar: filosofia 3/18

Per enfortir les habilitats de pensament i la capacitat reflexiva; per aprendre a pensar i preparar els infants per a la participació en una societat democràtica.

Bon dia, «Connecta’t»

Uns minuts de pràctica diària de respiració conscient, de música, petites meditacions…ens ajuden a estar més tranquils, més atents i més disposats per a l’aprenentatge.

Tutories compartides d’educació emocional

Per aprendre a gestionar la ràbia, la tristesa, la por… Per aprendre a escoltar els altres, a millorar les relacions socials, a expressar-nos de forma assertiva, a resoldre els conflictes i a respectar-nos. Per aprendre a viure i conviure millor, amb l’acompanyament d’especialistes en educació emocional.

Orientació

Entrevistes trimestrals amb les famílies, amb lliurament d’informe escrit, per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels infants i la seva evolució.

Festa de Pas de Primària a ESO: «Ens fem grans»

Ritual de caire festiu, amb infants, mestres i famílies, per acomiadar l’etapa de primària i donar la benvinguda a la meravellosa adolescència, una etapa plena de vida i de força.

Descarrega’t la fitxa informativa de Primària.

DESCARREGA'T FITXA

Segueix-nos al blog de Primària.

ANAR AL BLOG
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
A preventive help me write my essay approach to simple mendelian disorders is sometimes possible