Educació Primària

L’Educació Primària és una etapa fonamental i privilegiada en la formació dels nens i nenes, que s’inicia en finalitzar l’educació infantil i continua en l’educació secundària obligatòria.

Les finalitats bàsiques d’aquesta etapa educativa són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges que li permeti iniciar-se en l’adquisició de les competències bàsiques i en l’aplicació dels instruments necessaris per adquirir nous aprenentatges.

Tal i com diu el nostre PEC (Projecte Educatiu de Centre) plantegem el treball per competències amb la finalitat de saber dir, saber fer, saber pensar i saber sentir, a través d’activitats i projectes que es poden planificar de manera multidisciplinària, és a dir, amb l’aportació i l’enfocament d’experiències d’àmbits diversos.

És important trobar motivacions i despertar bé tots els sentits de l’alumnat perquè a través d’ells aprenguin d’una manera espontània i natural.

La nostra missió

Som una fundació educativa que ofereix formació al llarg de tota la vida.

El nostre Nord. La Visió

Una escola de vida per a un món sostenible.
Sentim l’escola des d’una perspectiva sistèmica i humanista que ens dóna l’oportunitat de compartir aprenentatges significatius per al nostre desenvolupament personal i professional, recuperant el contacte amb la terra, cooperant, intercanviant i descobrint.

El nostre compromís

Establir vincles de confiança amb els infants i les seves famílies.

Horari

Matí de 9:00 h a 13:00 h i tarda de 15:15 h a 17:15 h
Podeu deixar els vostres fills 15 minuts abans de les 9:00 (amb vigilància de professorat a les Columnes de l’Amistat i a la Plaça) i venir-los a recollir fins a les 17:30 h.
També podeu portar-los a partir de les 8:00 h, al Gimnàs de l’Escola, on professorat i alumnes del Cicle de Grau Superior d’Esports de l’Escola, els ofereixen jocs i activitats dins del projecte «Desperta’t amb energia».

Transport (Bus Manresa)

Parada de bus davant l’escola: línia L4
Parada a prop de l’escola: línia L8
C. Guimerà, parada de totes les línies urbanes de Manresa.

DESCARREGA'T FITXA
ANAR AL BLOG
Sebuah sistem pengumpulan kompleks visit their website dapat terdiri dari ribuan mil dari pipa, interkoneksi pabrik pengolahan ke atas dari 100 sumur di daerah
Zur hausarbeit schreiben lassen herstellung von kunststoffen, verwendet I will always rhyme, because I find it https://justbuyessay.com soothing