PORTES OBERTES VIRTUALS PRIMÀRIA 20/21

Benvolguda, família!

Us convidem a les Portes Obertes Virtuals 20/21 de Primària. En circumstàncies ‘normals’ potser ja ens haguéssim conegut a les Portes Obertes previstes el passat 21 de març: un dia amb un ambient esplèndid per veure i viure els espais de l’Escola amb tot l’equip. Tot i que no va poder ser, però, volem tenir el mateix tracte càlid d’aquest dia i el màxim de proper a través d’aquesta finestreta virtual.

Per això, tot l’equip està disponible per acompanyar-vos en el procés d’informació, de preinscripció i de matriculació.

Entreu, visiteu-nos i contacteu-nos. Digueu-nos què necessiteu i ens posarem en marxa per donar-vos la resposta personalitzada que esteu buscant, sigui per correu, per telèfon o per vídeo-trucada.

Us esperem!

PEC Projecte Educatiu de Centre

El PEC (Projecte Educatiu de Centre Joviat) és el document que sintetitza la nostra proposta d’actuació a l’escola, recollint els principals trets d’identitat, els objectius que pretenem aconseguir i l’estructura organitzativa que tenim, amb la finalitat d’acompanyar les famílies en l’educació dels seus fills i filles.
La nostra Missió, Visió i els 7  eixos d’energia organitzacional.

L'Educació Primària

L’Educació Primària és una etapa fonamental i privilegiada en la formació dels nens i nenes, que s’inicia en finalitzar l’educació infantil i continua en l’educació secundària obligatòria.

Les finalitats bàsiques d’aquesta etapa educativa són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges que li permeti iniciar-se en l’adquisició de les competències bàsiques i en l’aplicació dels instruments necessaris per adquirir nous aprenentatges.

Tal i com diu el nostre PEC (Projecte Educatiu de Centre) plantegem el treball per competències amb la finalitat de saber dir, saber fer, saber pensar i saber sentir, a través d’activitats i projectes que es poden planificar de manera multidisciplinària, és a dir, amb l’aportació i l’enfocament d’experiències d’àmbits diversos.
És important trobar motivacions i despertar bé tots els sentits de l’alumnat perquè a través d’ells aprenguin d’una manera espontània i natural.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+