Acompanyament als infants i a les seves famílies

Aprendre a pensar: filosofia 3/18

Per enfortir les habilitats de pensament i la capacitat reflexiva; per aprendre a pensar i preparar els infants per a la participació en una societat democràtica.

Bon dia, «Connecta’t»

Uns minuts de pràctica diària de respiració conscient, de música, petites meditacions…ens ajuden a estar més tranquils, més atents i més disposats per a l’aprenentatge.

Tutories compartides d’educació emocional

Per aprendre a gestionar la ràbia, la tristesa, la por… Per aprendre a escoltar els altres, a millorar les relacions socials, a expressar-nos de forma assertiva, a resoldre els conflictes i a respectar-nos. Per aprendre a viure i conviure millor, amb l’acompanyament d’especialistes en educació emocional.

Orientació

Entrevistes amb les famílies per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels infants i la seva evolució. Lliurament trimestral d’un informe escrit, detallant les competències que van assolint.

Festa de Pas de Primària a ESO: «Ens fem grans»

Ritual de caire festiu, amb infants, mestres i famílies, per acomiadar l’etapa de primària i donar la benvinguda a la meravellosa adolescència, una etapa plena de vida i de força.

Descarrega’t la fitxa informativa de Primària.

DESCARREGA'T FITXA

Segueix-nos al blog de Primària.

ANAR AL BLOG
CONTACTE FAMÍLIA
Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+