• Poema de Nadal

  Els alumnes d’EP6 hem representat el Poema de Nadal d’enguany amb l’acompanyament dels alumnes d’EP4 i EP5 cantant nadales i recitant poemes de Josep Maria de Segarra.    

  Seguir llegint...
 • Baby animals

  Per concloure el Project “Baby animals” amb els alumnes d’EP1, vam sortir al pati a fer alguns jocs per repassar tot el que hem après aquest 1r trimestre. Aquí teniu algunes imatges!

  Seguir llegint...
 • Conte motriu: El rellotge dormilega

  Un conte motriu és una història acompanyada de moviment, expressió corporal, joc, música, balls, imatges… Tot va començar en un país que es deia Rellotgelàndia, els habitants del qual eren rellotges. I tots, tots els rellotges que hi havia al món van néixer en aquest país. N’hi havia un que li deien el rellotge Dormilega, […]

  Seguir llegint...
 • Els esclops d’en Pau

  Una de les cançons que hem après els alumnes d’EP2 aquest trimestre a música és “Els esclops d’en Pau”, una cançó tradicional catalana amb molta història! Aquesta cançó es pot cantar i ballar. Nosaltres el que hem fet és cantar-la en forma de joc de rollana, marcant la pulsació amb gots. Ho voleu veure?

  Seguir llegint...
 • Seguir llegint...
 • Decoració Nadalenca

  Des de l’equip d’artística us volem desitjar unes Bones festes amb aquest recull de fotos dels fantàstics treballs que heu fet amb les famílies.

  Seguir llegint...
 • Festival “El viatge d’Avetó”

  Els alumnes d’EP3 hem representat un conte d’un avetó que viatja per tot el món per confeccionar-se una decoració per molt bonica i diferent.

  Seguir llegint...
 • Festival “Una vida plena de colors”

  Els alumnes d’EP2 hem representat “Una vida plena de colors”.  Un cantant que perd la il.lusió per seguir triomfant en els seus concerts. Un seguit de colors l’ajuden a fer un volt en el cicle de la seva vida i així poder trobar altre cop la seva inspiració i alegria.

  Seguir llegint...
 • Festival “El regal”

  El passat dimecres 20 de desembre, els alumnes d’EP1 vam fer la representació del nostre primer festival al Teatre Els Carlins, titulat “El regal”! Estàvem molt emocionats pel gran moment. Ens vam endur molts aplaudiments i vam acabar moooooolt i molt contents de la feina feta! Quins grans artistes!!! Us deixem amb algunes imatges.

  Seguir llegint...
 • Pessebre vivent i cantada de nadales

  Avui és l’últim dia de les vacances de Nadal i per celebrar-ho, aquest matí hem participat en dos actes que han organitzat els alumnes d’ESO: el pessebre vivent i una cantada de nadales genial!

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading