• Celebrem el 63è aniversari de l’escola

  Demà dimecres 8 de març celebrarem el 63è aniversari de l’escola Joviat amb una xocolatada i un tall de coca. Aquesta vegada ens fa especial il·lusió, ja que serà l’última com a Escola Joviat. Gaudirem d’aquest aniversari a consciència, assaborint cada mossegada de coca i cada glop de xocolata. Bon profit i bona festa!

  Seguir llegint...
 • Sisè a Cardona

  L’alumnat d’EP6 va visitar el Castell de Cardona i la Muntanya de Sal, on van realitzar un taller de minerals ben interessant.        

  Seguir llegint...
 • El Parc Güell i el recinte modernista de Sant Pau

  El divendres passat els nens i nenes de quart van poder complementar el projecte de Catalunya, iniciat a l’aula, tot fent una sortida al Parlament de Catalunya i al recinte modernista de Sant Pau. En aquest últim, van poder gaudir de les formes i figures del Modernisme català fomentat per Antoni Gaudí. Al Parlament,van prendre […]

  Seguir llegint...
 • Divendres: Carnestoltes quinze voltes!

  DIVENDRES: l’últim dia com vulgueu podreu anar. Visca visca el Carnestoltes, el rei dels poca-soltes dansarem, cantarem i ballarem i un bon dia passarem!

  Seguir llegint...
 • Dijous Llarder

  El Dijous Llarder botifarra menjaré. Els del Pis del mig hem anat al Parc del Cardener i Congost i els del Pis de dalt, caminant una mica més, hem arribat a la Torre de Santa Caterina.

  Seguir llegint...
 • Dijous: esports

  DIJOUS: un, dos, tres, quatre, footing, bàsquet, futbol o natació…El dijous amb molta energia ens vestirem d’esports i amb alegria.

  Seguir llegint...
 • Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

  El dia 11 de febrer, en motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, vam tenir l’oportunitat de connectar-nos online amb la Maria Quintana, biòloga, investigadora i doctorada en biomedicina. Actualment treballa al Institute for Research in Biomedicine. Ens va parlar sobre “Les nostres cèl·lules també s’estressen?”, […]

  Seguir llegint...
 • Dimecres: pijama

  DIMECRES: quina son que tenim; quan soni el despertador amb el pijama podreu sortir sense por de patir.

  Seguir llegint...
 • ST. VALENTINE’S DAY: WELSH LOVE SPOONS

  A Gal.les (Regne Unit), les culleres de l’amor eren fetes de fusta, tallades i decorades amb motius de cors, cadenes, nusos, claus i forats de pany. Es regalaven per Sant Valentí a la persona estimada, amb el significat “ Em tens el cor robat!” . Els alumnes de tercer n’hem fet unes en paper per […]

  Seguir llegint...
 • Dimarts: de gala

  De gala ens hem posat, tots ben guapos i ben guapes, una escola ben elegant amb barrets, llacets i corbates!

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading