• El rap

  El trimestre passat durant les classes de música els alumnes de tercer vam conèixer i treballar la música rap. Vam veure improvisacions i rimes de diferents “rapers” i llavors vam inventar-ne algunes per poder compondre “El rap de la nostra classe”. Mireu i escolteu bé el resultat de nostre treball. Veureu que divertits!  

  Seguir llegint...
 • ROOMS AND PARTS IN A HOUSE

  Els alumnes d’EP1 hem estat aprenent les parts de la casa en anglès! Hem fet una càmera per fer fotos de casa nostra i mostrar-les als nostres companys/es. Ens ho hem passat d’allò més bé! Ens agradaria compartir aquesta estona d’aprenentatge i diversió amb tots vosaltres!

  Seguir llegint...
 • Fem Acrosport!

  Durant les dues últimes sessions d'educació física els nens i nenes de quart de primària hem estat treballant l'acrosport. Hem anat realitzant diferents figures humanes en parelles i en grups de fins a cinc nens i nenes. L'equilibri, flexibilitat i  la força, són algunes de les habilitats més importants que treballem, com també la confiança i la seguretat amb els companys i companyes alhora de fer aquestes figures humanes. Han estat dues sessions molt divertides. Us deixem un petit recull de fotografies d'algunes figures que ens hem inventat.

  Seguir llegint...
 • Taller de matemàtiques a la vida

  Us heu adonat que cada dia i a tothora, des que ens llevem fins que ens en anem a dormir, les matemàtiques són al nostre voltant? Sona el despertador, sintonitzem la ràdio o el televisor, ens aturem al semàfor, consultem el GPS, responem al mòbil, llegim el correu electrònic, anem a comprar…Dia a dia, més enllà de les fórmules, a casa, al carrer o en la natura, les matemàtiques hi són presents. 

  Seguir llegint...
 • Comencem la quarta història de Clip Clap

  Els pròxims dies començarem a treballar la quarta història de Clip Clap en els cursos d’EP1 i EP2. Per tant, ja podrem portar el 4t llibre a l’escola i anar escoltant les pistes 16, 17, 18, 19 i 20 del CD a casa! En aquestes pistes hi trobarem la darrera història de cada curs i […]

  Seguir llegint...
 • Últim dia de la setmana de la Salut

  Últim dia setmana de la Salut

  Seguir llegint...
 • 4t dia setmana de la Salut

  4rt dia setmana de la Salut

  Seguir llegint...
 • Assemblea a la fusteria

  L'alumnat d'EP5 ha treballat i preparat el relat d'Ecologia Emocional "Assemblea a la fusteria" per acabar-lo representant als nens i nenes d'EP3. Tot un aprenentatge per millorar el treball en equip.

  Seguir llegint...
 • Els de segon anem a nedar

  Durant aquest trimestre els nens i les nenes de segon hem anat a les Piscines Municipals a realitzar el Programa de Natació a les Escoles que organitza l'Ajuntament de Manresa. Aquí en teniu un recull d'imatges de la nostra experiència.

  Seguir llegint...
 • 3r dia de la setmana de la Salut

  3r dia de la setmana de la Salut

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading