• M’agrada l’esport!

  M'agrada l'esport! Així hem ballat els nens i nenes de tercer i quart de primària aquesta cançó del club super3! Durant aquestes últimes setmanes hem après la coreografia. Aquí teniu una petita mostra d'alguns passos que hem gravat! 

  Seguir llegint...
 • La Haka

  Els nens i nenes de cinquè i sisè de primària hem fet una activitat molt divertida! Des de l'àrea d'educació física hem conegut a la selecció nacional de rugbi de Nova Zelanda o més coneguda com els All blacks!

  Seguir llegint...
 • Saype i la garlanda

  Des d'educació Artística seguim amb el Diari de confinament! A través de l'artista Saype i els seus murals  de gran format, hem retallat infinitat de garlandes amb missatges d'esperança i optimisme. Aquí en teniu una petita mostra!!

  Seguir llegint...
 • Alimentació saludable

  Les nenes i nens d'EP3 i EP4 us volem compartir unes quantes fotografies d'àpats saludables. Aquestes setmanes en l'àmbit d'educació física estem treballant els hàbits saludables. Entre ells, aprenem la importància de gaudir d'una alimentació sana.

  Seguir llegint...
 • Cuina de confinament amb Itsuo Kabayashi

  Des d'educació artística seguim amb el diari de confinament! A través de l'artista i xef Itsuo Kabayashi vam dibuixar algun dels plats que aquests dies estem cuinant durant el confinament.

  Seguir llegint...
 • Multiplicar amb descomposició

  Bon dia a tothom! Sabem que aquests dies a casa esteu fent molts esforços per poder seguir les propostes que enviem. És per això que nosaltres us volem donar sempre tota la ajuda que puguem!

  Seguir llegint...
 • La dona i l’esport d’elit

  Els nens i nenes de cicle superior, hem pogut compartir una estona amb quatre dones esportistes d'elit. Ens han explicat com viuen personalment les diferències de gènere dins de l'esport professional.

  Seguir llegint...
 • Moda de confinament i Nicole Mclaughlin

  Des d'educació Artística seguim amb el Diari de confinament! A través de l'artista Nicole Mclaughlin ens hem convertit en dissenyadores i dissenyadors.

  Seguir llegint...
 • Anima’t a fer esport!

  Els nens i nenes de sisè, després de fer una activitat sobre la dona i l'esport d'elit, vam voler imitar a les sis esportistes que vam treballar i vam enviar una foto i una frase per animar a tothom a fer esport.

  Seguir llegint...
 • Us trobem a faltar!

  L'equip de mestres de primària volem compartir aquest vídeo. Ens adaptem i continuem treballant! Gràcies a totes les famílies pel suport i a tots els nens i nenes us enviem una abraçada ben forta! 

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem