• Mantinguem les mesures de seguretat a l’escola

  Aquesta setmana que tornem a l’escola us volem recordar que és bàsic que mantinguem i extremem les mesures de seguretat i salut, ja que les dades de la pandèmia no són bones. Us volem demanar que, a banda del què diu en en cartell de Protecció civil: preneu la temperatura als nens i nenes abans […]

  Seguir llegint...
 • L’equip de mestres d’infantil us desitgem… unes bones festes!

  En aquest Nadal tan especial, les mestres del Pis de Baix volem contribuir a que les festes nadalenques conservin el seu esperit d’alegria, amor i felicitat. Ens agradaria que l’escola sigui aquell lloc on ens sentim segurs i contents, i és per això que no hem volgut abandonar la tradició d’enregistrar algunes escenes per distreure-us […]

  Seguir llegint...
 • Avui hem fet cagar el tió

  En l'últim dia de curs d'aquest any 2020 es pot dir que acabem el trimestre prou contents de com ha anat tot plegat a l'escola. Hem pogut estar amb els companys i les mestres i fer moltes de les activitats que fèiem cada any, malgrat algunes les hem hagut de canviar una mica a causa de la pandèmia.

  Seguir llegint...
 • Cultura i tradicions catalanes: les nadales dels gegants

  Després d’haver escoltat el nostre poema de Nadal, ara és el moment que pugueu gaudir de les nadales que hem après enguany. Us volem oferir “el trineu” i també una en anglès, “twinkle twinkle”. Us enviem els nostres millors desitjos per aquestes festes!

  Seguir llegint...
 • Cultura i tradicions catalanes: els elefants cantem una nadala

  En una de les darreres emissions del programa “Cultura” de la televisió del Pis de Baix els elefants d’EI3 cantem la nadala “Ara ve Nadal” per felicitar-vos les festes. Voleu cantar amb nosaltres?

  Seguir llegint...
 • Actes nadalencs a EI5: tradicions catalanes

  https://youtu.be/5OFdo1POmyYEn aquesta emissió al canal cultura de la Televisió del Pis de Baix podreu veure una sensacional representació dels pastorets de Folch i Torres. Es tracta d’una mini-adaptació d’aquesta obra tan nostrada que no es representava al nostre parvulari des de fa  30 anys! I els nens i nenes d’EI5 ens hem atrevit amb aquest […]

  Seguir llegint...
 • El temps: el fred ja ha arribat

  Els elefants blaus presentem l’espai “el temps”. Us heu adonat que ja ha començat a refrescar? Aprofitem l’avinentesa per explicar-vos un experiment que hem fet sobre el fred i la calor; hem tocat aigua calenta, aigua tèbia, gel…

  Seguir llegint...
 • Cultura i tradicions catalanes. EI3 recita el poema de Nadal

  Continuem amb les emissions de programes culturals, i en aquest “post” us presentem el poema de Nadal dels elefants. Mireu que bé que l’han après!

  Seguir llegint...
 • Cultura i tradicions catalanes. EI4, Nadal ja ha arribat

  Nadal és temps d’amor i alegria, però també de cultura. Els gegants fem la nostra petita aportació recitant-vos el poema que hem après per les festes que comencen: “Nadal ja ha arribat”:

  Seguir llegint...
 • Anunci dels gegants blaus

  Els gegants blaus ens estrenem amb un anunci. Voleu saber quines són les accions que hem de fer per protegir-nos del coronavirus? Estigueu atents!

  Seguir llegint...