• Setmana de la salut: fem Coreografies i mengem pa amb tomàquet.

  Els Cargols i els Patufets hem començat la Setmana de la Salut, i no ho podíem fer d’una altra manera que movent el nostre cos fent un taller de coreografies. Hem ballat i hem gaudit molt.

  Seguir llegint...
 • Fem 60 Anys!!

  El 8 de març de fa 60 anys, en un petit pis al número 13 de la carretera de Vic va néixer la nostra escola. En aquell moment hi havia només 8 alumnes.

  Seguir llegint...
 • 16 de Març festa de lliure disposició

  Tot i que encara queda una setmana, recordeu que el proper dilluns dia 16 de març serà FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ a l’escola, ens retrobarem el dimarts 17 de març.

  Seguir llegint...
 • Cap de setmana de formació

  Durant aquest curs les mestres de la llar hem rebut formació de primers auxilis, suport vital bàsic i DEA. Aquestes formacions ens ajuden a donar una resposta inicial i eficaç que permeti mantenir a la persona en les millors condicions possibles fins que arribi el personal sanitari.

  Seguir llegint...
 • Per la festa de la llum, fem quatre dies de festa

  Recordeu que aquest divendres dia 21, a Manresa celebrem la festa de la llum.  A l’escola, el dia abans serà festa de lliure disposició; per tant, aquesta setmana només hi haurà classe de dilluns a dimecres. Si voleu aprofitar els quatre dies de festa per fer activitats relacionades amb aquesta festivitat podeu fer un cop […]

  Seguir llegint...
 • Toca-Toca de Gelatina

  Els Dentetes explorem amb gelatina! La gelatina ens provoca diferents sensacions com ara: és enganxifosa, freda, tova, té gust (ens agradi o no), etc

  Seguir llegint...
 • Els Cargol sortim al pati

  Ben agafats a la corda i xino-xano cap al pati! A fora hi ha molts nens i nenes que ens saluden i acompanyen, fins que arribem a destí. Quin sorral!

  Seguir llegint...
 • A Anglès canviem de temàtica

  Us fem saber que ja podem començar a escoltar el track 3 del CD de CLIP CLAP! A EI1 estem treballant “Bedtime” A EI2 estem treballant “Fun in the rain” Moltes gràcies!

  Seguir llegint...
 • Reunió Pedagògica de la llar

  Hola Famílies, Us volem fer saber que el dimecres dia 29 de gener a les 18.00h farem una reunió de seguiment del curs amb les famílies. La reunió, que està adreçada als adults, tindrà una durada aproximada d’una hora i servirà per fer una valoració del primer trimestre i per explicar-vos les activitats previstes per al […]

  Seguir llegint...
 • Els Patufets fem una sessió de Ioga!

  Després d'una bona migdiada i d'un bon berenar, els Patufets ens posem en marxa i ens preparem per a una sortida relaxada, encara que a vegades l'energia ens guanya.

  Seguir llegint...

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem