Acompanyament als infants i a les seves famílies

Entrades i sortides relaxades

Pretenem que l’arribada sigui tranquil·la, ordenada, relaxada i autònoma per afavorir el seu procés de creixement personal.

Bon dia Activa’t!

Cada dia al matí sortim al pati i realitzem 10’ d’activitat motriu; en definitiva, despertem el nostre cos per estar a punt per a tots els aprenentatges que farem al llarg del dia.

Descoberta d’un mateix: Benestar

Treballem l’educació emocional perquè els infants s’iniciïn per entendre, expressar i gestionar les seves emocions i sentiments. El ioga i la filosofia ens ajudaran en aquest benestar.

Cooperació multinivell

En algunes activitats com els desplaçaments per la ciutat, els tallers de festes tradicionals i tallers de cuina, fem un treball conjunt cooperatiu dels alumnes de 5 anys amb els alumnes de Parvulari 3 i 4 anys.

Projecte Filosofia “Juguem a pensar”

El projecte filosofia té com a objectiu reforçar les habilitats del pensament, partint de la filosofia com a disciplina fonamental.

La família entra a l’escola

Escola viva amb la participació de pares, mares, avis i àvies que amb les seves aportacions enriqueixen la vida de l’aula.

Orientació a les famílies

Entrevistes amb les famílies, amb lliurament d’informes, per fer el seguiment del procés d’aprenentatge dels infants i de la seva evolució.
Al llarg del curs hi ha dues trobades amb les famílies, la de benvinguda al setembre i la pedagògica al mes de gener.

Festa de pas d’Infantil a Primària: “Un pas endavant”

Ritual de caire festiu, amb infants, mestres i famílies, per acomiadar l’etapa d’Infantil i donar la benvinguda a la nova etapa de Primària.

DESCARREGA'T FITXA
ANAR AL BLOG

Contacte família:

Nom*

Primer cognom*

Segon cognom*

Telèfon*
Adreça electrònica*

Dades del fill/a:

Nom*

Primer cognom*

Segon cognom*

Data de naixement*


* Camps obligatoris

Ens has vist a:Ens coneix per:
En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (RGPD), us informem que Fundació Joviat, amb CIF G60374022, és el responsable del tractament d'aquestes dades i en farà ús mentre no es revoqui el consentiment. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit per web, en propers correus o per escrit a Joviat, carrer Folch i Torres, 5-13 de Manresa. Podeu consultar la nostra política de privacitat aquí.