18.10.17: Visita escola francesa/visita escuela francesa

Els dies 17 i 18 d’octubre ha tingut lloc a la nostra escola la primera reunió transnacional del Projecte ERASMUS+ KA219 “Europchef” amb el Lycée francès Jeanne Delanoue. En aquesta reunió van participar per part del Lycée Jeanne Delanoue la professora d’espanyol Dominique Coutand, la professora d’anglès Guyleine Lambert i la professora de sala Bénédicte Chupin; i per part de l’escola d’hoteleria Joviat, el Director general, Josep Codina; el coordinador de l’escola d’hoteleria, Jordi Pujol; la cap d’àrea d’idiomes, Núria Purtí; la responsable de comunicació, Gemma Pedragosa i la professora de Francès i coordinadora del projecte, Fina Tarifa.

L’objectiu d’aquesta primera reunió va ser posar en funcionament el projecte, concretar les actuacions i activitats que s’aniran fent al llarg de tot el curs en la matèria de francès, així com l’organització dels dos intercanvis que tindran lloc el gener i l’abril de 2018.

La finalitat d’aquest projecte, finançat per la Unió Europea, és la de potenciar l’aprenentatge de la llengua francesa , intercanviar experiències a escala europea, així com ampliar i descobrir diferents maneres de fer en el món de la restauració i de la gastronomia.

Los días 17 y 18 de octubre ha tenido lugar en nuestra escuela la primera reunión transnacional del Proyecto ERASMUS + KA219 “Europchef” con el Lycée francés Jeanne Delanoue. En esta reunión participaron por parte del Lycée Jeanne Delanoue la profesora de español Dominique Coutand, la profesora de inglés Guyleine Lambert y la profesora de sala Bénédicte Chupin; y por parte de la escuela de hoteleria Joviat, el Director general, Josep Codina; el coordinador de hotelería, Jordi Pujol; la responsable del área de idiomas, Núria Purtí; la responsable de comunicación, Gemma Pedragosa y la profesora de Francés y coordinadora del proyecto, Fina Tarifa.

El objetivo de esta primera reunión fue poner en funcionamiento el proyecto, concretar las actuaciones y actividades que se irán haciendo a lo largo de todo el curso en la materia de francés, así como la organización de los dos intercambios que tendrán lugar el enero y abril de 2018.

La finalidad de este proyecto, financiado por la Unión Europea, es la de potenciar el aprendizaje de la lengua francesa, intercambiar experiencias a escala europea, así como ampliar y descubrir diferentes maneras de hacer en el mundo de la restauración y de la gastronomía.