15.11.18: Esmorzar de direcció i professorat al Saló Catalunya / Desayuno de dirección y profesorado en Saló Catalunya

Durant el dia d’avui i des d’ahir, ens visiten els directius i professorat del Lycée francès Jeanne Delanoue de França, amb l’objectiu de continuar amb el projecte EUROP’CHEF, iniciat el curs passat amb l’alumnat de 3r curs de cuina i serveis de l’Escola d’Hoteleria. Durant aquests dos dies s’estan concretant les línies de treball del Projecte.
La jornada d’avui ha començat amb un esmorzar al Saló Catalunya, tot seguit amb una sessió de treball a l’Espai Fundació i continuarà amb una visita per les diferents instal·lacions dels dos centres educatius.

Durante el día de hoy y desde ayer,  nos visitan los directivos y profesorado del Lycée francès Jeanne Delanoue de Francia, con el objetivo de continuar con el proyecto EUROP’CHEF, iniciado el curso pasado con el alumnado de 3º curso de cocina y servicios de l’Escola d’Hoteleria. Durante estos dos días se están concretando los líneas de trabajo del Proyecto.
La jornada de hoy ha comenzado con un desayuno en el Saló Catalunya, a continuación con una sesión de trabajo en el espacio Fundació y continuará con una visita por las diferentes instalaciones de los dos centros educativos.