12.04.18: 4r dia d’intercanvi Projecte Europchef Erasmus+ al Lycée francès Jeanne Delanoue · SOPAR DE GALA / 4º día de intercambio Proyecto Europchef Erasmus+ en Lycée francès Jeanne Delanoue · SOPAR DE GALA

El 4t dia d’intercanvi a la nit amb el Lycée francès Jeanne Delanoue, es va celebrar el sopar de gala, preparat i servit pels alumnes que van venir a l’intercanvi del mes de gener a Manresa.
La Direcció del Lycée francès Jeanne Delanoue i  la nostra professora de francès i participant en el Projecte Europchef, Fina Tarifa, van fer un emotiu discurs sobre aquest Projecte.
L’Escola francesa els va obsequiar amb un davantal de record.

El 4º día de intercambio por la noche con el Lycée francès Jeanne Delanoue, se celebró la cena de gala, preparado y servido por los alumnos q vinieron al intercambio del mes de enero en Manresa. La Dirección del Lycée francès Jeanne Delanoue y nuestra profesora de francés y participante en el Proyecto Europchef, Fina Tarifa, hicieron un emotivo discurso sobre este Proyecto. La Escuela francesa les obsequió con un delantal de recuerdo.


Foto del grup total i dels professors i direcció que han dut a terme la preparació del projecte.