12.04.18: 4r dia d’intercanvi Projecte Europchef Erasmus+ al Lycée francès Jeanne Delanoue · Dinar Erasmus/ 4º día de intercambio Proyecto Europchef Erasmus+ en Lycée francès Jeanne Delanoue · Comida Erasmus

Durant la 4a jornada de l’intercanvi amb el Lycée francès Jeanne Delanoue els alumnes van preparar un menú de dinar especial en honor a l’Erasmus+ i a les dues escoles. Els clients que van poder gaudir d’aquest menú especial eren externs i van quedar encantats.

La nostra professora de francès i participant en el Projecte Europchef, Fina Tarifa, va fer la presentació del Projecte davant dels assistents. Encarregat del menú va haver-hi el professor-xef Bernard Philippe i la sala va anar a càrrec de la professora de sala Benedicte Chupin.

Durante la 4ª jornada del intercambio con el Lycée francès Jeanne Delanoue  los alumnos prepararon un menú de comida especial en honor al Erasmus + y a las dos escuelas. Los clientes que pudieron disfrutar de este menú especial eran externos y quedaron encantados.

Nuestra profesora de francés y participante en el Proyecto Europchef, Fina Tarifa, hizo la presentación del Proyecto ante los asistentes. Encargado del menú hubo el profesor-chef Bernard Philippe y la sala fue a cargo de la profesora de sala Benedicte Chupin.