10.04.18: 2n dia d’intercanvi Projecte Europchef Erasmus+al Lycée francès Jeanne Delanoue / 2º día de intercambio Proyecto Europchef Erasmus+en Lycée francès Jeanne Delanoue

En el segon dia d’intercanvi amb el Lycée francès Jeanne Delanoue, els alumnes han visitat l’Abbaye de Fontevraud. Una abadia que a part de monument històric té un hotel-restaurant preciós. Ens ha agradat molt, tot i la pluja i el fred. Després van poder dinar a La cave aux moines un menú troglodita. Aquest restaurant és dins d’unes coves, i couen el pa, un tipus de pites, al moment i amb forn de llenya. Tota una experiència!!
Fer finalitzar, van visitar les bodegues Ackerman, bodega que també està excavada a la roca i on han degustat un un parell de vins escumosos típics de la zona de Loire et Saumur.

En el segundo día de intercambio con el Lycée francès Jeanne Delanoue, los alumnos han visitado l’Abbaye de Fontevraud. Una abadia que a parte de monumento histórico tiene un hotel-restaurante precioso. Nos ha gustado mucho, todo y la lluvia y el frío. Después han podido comer en La cave aux moines un menú troglodita. Este restaurante está dentro de unas cuevas, y cuecen el pan, un tipo de pitas, el momento y con horno de leña. Toda una experiencia !! Después han visitado las bodegas Ackerman, bodega que también está excavada en la roca y donde han degustado un un par de vinos espumosos típicos de la zona de Loire et Saumur.