09.04.18: 1r dia d’intercanvi Projecte Europchef Erasmus+ al Lycée francès Jeanne Delanoue / 1r día de intercambio Proyecto Europchef Erasmus+ en Lycée francès Jeanne Delanoue

Els alumnes d’Hoteleria que participen en el Projecte Europchef fan l’intercanvi del 9 al 13 d’abril amb el Lycée francès Jeanne Delanoue.
Aquest dilluns i només arribar van visitar la ciutat de Nantes, allà han pogut visitar dos restaurants del mateix grup: La Cigale i l’Aristide, ambdós restaurants de renom de la ciutat. Un d’ells, La Cigale, és un restaurant amb decoració modernista, i l’Aristide és un restaurant modern fet amb molt bon gust i elegància. Després d’esmorzar, van poder visitar la cuina.
El  dinar el van fer al restaurant Insula i  després van visitar Les Machines de l’Íle de Nantes
A l’arribar al Lycée francès Jeanne Delanoue., van començar a preparar el concurs de pastisseria i cocteleria que tindrà lloc el dimecres.

Los alumnos de Hotelería que participan en el Proyecto Europchef hacen el intercambio del 9 al 13 de abril con el Lycée francès Jeanne Delanoue.
Este lunes y sólo llegar visitaron la ciudad de Nantes, allí han podido visitar dos restaurantes del mismo grupo: La Cigale y la Aristide, ambos son restaurantes de renombre en la ciudad. Uno de ellos, La Cigale, es un restaurante con decoración modernista, y el Aristide es un restaurante moderno hecho con muy buen gusto y elegancia. Después del desayuno, pudieron visitar la cocina.
La comida la hicieron en el restaurante Insula y después visitaron Las Machines del Ile de Nantes
Al llegar al Lycée francès Jeanne Delanoue., comenzaron a preparar el concurso de pastelería y coctelería que tendrá lugar el miércoles.