08.02.19: Intercanvi febrer 5è dia amb Lycée francès Jeanne Delanoue / Intercambio febrero 5º día con Lycée francés Jeanne Delanoue

[ERASMUS+] Ara just fa una setmana que va acabar l’intercanvi amb el Lycée francès Jeanne Delanoue, durant el 5è i últim dia, vam poder gaudir de dues classes magistrals, primer classe de sommelieria a càrrec de Josep Pelegrín, professor i Millor sommelier d’Espanya 2016 i desprès classe de pastisseria per Jordi Pujol, coordinador d’Hoteleria i Millor Mestre Artesà Pastisser’95.
A mig matí vam fer una ruta turística per Manresa i gimcana pels locals gastronòmics i després un dinar de comiat al restaurant gastronòmic de l’Escola, per ja després acompanyar-los fins a l’aeroport. Ha sigut una setmana enriquidora i molt intensa i a l’abril serem nosaltres els que visitarem terres franceses.


[ERASMUS+] Ahora justo hace una semana que terminó el intercambio con Lycée francès Jeanne Delanoue, durante el 5º y último día, pudimos disfrutar de dos clases magistrales, primer clase de sumillería a cargo de José Pelegrín, profesor y Mejor sumiller de España 2016 y después clase de pastelería por Jordi Pujol, coordinador de Hotelería y Mejor Maestro Artesano Pastisser’95.
A media mañana hicimos una ruta turística por Manresa y gincana por los locales gastronómicos y después una comida de despedida en el restaurante gastronómico de la Escuela, para ya después acompañarlos hasta el aeropuerto. Ha sido una semana enriquecedora y muy intensa y en abril seremos nosotros los que visitaremos tierras francesas.