06.02.19: Intercanvi febrer 3r dia amb Lycée francès Jeanne Delanoue / Intercambio febrero 3º día con Lycée francés Jeanne Delanoue

[ERASMUS+]  Durant el 3r dia d’intercanvi amb el Lycée francès Jeanne Delanoue, van ser els alumnes francesos, els encarregats de fer la presentació al Saló Montserrat de l’escola, després vam sortir en autobús cap a Sant Sadurní d’Anoia, per visitar l’espai Xocolata de Simon Coll  i conèixer més sobre el món del cacau i la xocolata, gaudint d’una experiència sensorial. També a Sant Sadurní vam poder visitar les conegudes caves Codorniu i després de dinar al restaurant II Picarolo ja vam tornar cap a l’escola.


[ERASMUS +] Durante el 3er día de intercambio con el Lycée francès Jeanne Delanoue, fueron los alumnos franceses, los encargados de hacer la presentación en el Salón Montserrat de la escuela, después salimos en autobús hacia Sant Sadurní d’Anoia, para visitar l’espai Xocolata de Simon Coll  y conocer más sobre el mundo del cacao y el chocolate, disfrutando de una experiencia sensorial. También en Sant Sadurní pudimos visitar las conocidas cavas Codorniu y después de comer en el restaurante II Picarolo, ya pusimos rumbo a la escuela.