05.04.19 5è i últim dia d’intercanvi amb Lycée francès Jeanne Delanoue / 5º y último día de intercambio con Lycée francès Jeanne Delanoue

Durant i el 5è i últim dia d’intercanvi d’Erasmus+ amb el Lycée francès Jeanne Delanoue , vam visitar la preciosa ciutat d’Angers, on vam fer una ruta turística gastronòmica.
A la tarda i aprofitant encara més el dia abans de marxar, vam visitar la fàbrica de Cointreau (licor triple sec francès) creat al 1875. Després del comiat amb els alumnes francesos, vam agafar el vol de tornada cap a Barcelona. Una setmana plena d’experiències, amistat, activitats, sensacions i aprenentatge!!!


Durante y el 5º y último día de intercambio de Erasmus + con el Lycée francès Jeanne Delanoue , visitamos la preciosa ciudad de Angers, donde hicimos una ruta turística gastronómica.
Por la tarde y aprovechando aún más el día antes de irse, visitamos la fábrica de Cointreau (licor triple seco francés) creado en 1875. Después de la despedida con los alumnos franceses, cogimos el vuelo de regreso a Barcelona. Una semana llena de experiencias, amistad, actividades, sensaciones y aprendizaje !!!