04.02.19: Comença l’intercanvi de febrer amb el Lycée francès Jeanne Delanoue / Comienza el intercambio de febrero con Lycée francés Jeanne Delanoue /

[ERASMUS+] Durant tota aquesta setmana ens visiten un grup d’alumnes i professors del Lycee Jeanne Delanoue, per continuar amb el Projecte EUROP’CHEF, iniciat el curs passat amb l’alumnat de 3r curs de cuina i serveis.
Aquesta setmana d’intercanvi, serà una setmana plena d’activitats i vivències, també pels nostres alumnes d’Hoteleria que participen en el Projecte, avui ens hem trobat a Barcelona per fer un complet itinerari turístic.

[ERASMUS+] Durante toda esta semana nos visitan un grupo de alumnos y profesores del Lycee Jeanne Delanoue, para continuar con el Proyecto EUROP’CHEF, iniciado el curso pasado con el alumnado de 3r curso de cocina y servicios.
Esta semana de intercambio, será una semana llena de actividades y vivencias, también por nuestros alumnos de Hostelería que participan en el Proyecto, hoy nos hemos encontrado en Barcelona para realizar un completo itinerario turístico