04.02.19: Intercanvi febrer 1r dia amb Lycée francès Jeanne Delanoue / Intercambio febrero 1r día con Lycée francés Jeanne Delanoue

[ERASMUS+] Durant tota aquesta setmana ens visiten un grup d’alumnes i professors de Lycée francès Jeanne Delanoue, per continuar amb el Projecte EUROP’CHEF, iniciat el curs passat amb l’alumnat de 3r curs de cuina i serveis.

Aquesta setmana d’intercanvi, serà una setmana plena d’activitats i vivències, també pels nostres alumnes d’Hoteleria que participen en el Projecte.

Ahir, durant el 1r dia d’intercanvi, ens hem trobat a Barcelona, per començar amb un típic esmorzar de xurros amb xocolata a la Xurreria Trebol i després hem fet un complet circuit turístic per: La Casa de les Punxes, Passeig de Gràcia, La Pedrera i El Nacional. Després hem dinat al restaurant la Txapela de Passeig de Gràcia, la tornada l’hem fet en autobús passant pel Camp Nou i un cop a Joviat i per finalitzar el 1r dia, s’ha fet la presentació a càrrec del Director general, Josep Codina i Fina Tarifa, una de les coordinadores del Projecte.


[ERASMUS +] Durante toda esta semana nos visitan un grupo de alumnos y profesores de  Lycée francès Jeanne Delanoue, para continuar con el Proyecto EUROP’CHEF, iniciado el curso pasado con el alumnado de 3r curso de cocina y servicios.

Esta semana de intercambio, será una semana llena de actividades y vivencias, también por nuestros alumnos de Hostelería que participan en el Proyecto.

Ayer, durante el 1er día de intercambio, nos hemos encontrado en Barcelona, ​​para empezar con un típico desayuno de churros con chocolate en la Churrería Trebol y luego hemos hecho un completo circuito turístico por: La Casa de les Punxes, Paseo de Gracia, La Pedrera y El Nacional. Después hemos comido en el restaurante la Txapela de Paseo de Gracia, la vuelta la hemos hecho en autobús pasando por el Camp Nou y una vez en Joviat y para finalizar el 1er día, se ha hecho la presentación a cargo del Director general, Josep Codina y Fina Tarifa, una de las coordinadoras del Proyecto.