Visita a Mafrica

El passat divendres, 25 de febrer, varem poder fer una visita molt interessant a MAFRICA, una empresa de Sant Joan de Vilatorrada amb unes instal·lacions de 35.000 m2, entre les quals destaquen les sales d’escorxador, d’especejament, filetejat i d’elaborats, on disposen de maquinaria per envasar al buit, en segona pell o per preparar safates per ser als lineals dels establiments.

Un grup d’alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de Pastisseria i Forneria amb els alumnes de Sistemes informàtics, varen planificar una visita a aquesta empresa per poder cercar informació ja que els han llençat un “repte real” que consisteix en dissenyar una proposta de visita guiada a les seves instal.lacions adreçada al consumidor de la carn de porc, xai i vedella.

Bàsicament es tracta d’empatitzar amb l’empresa per poder oferir-li una solució que encara han d’idear per part d’aquest grup d’alumnes, dins del marc del projecte innovador #Espurna, que pretén fomentar la llavors de l’emprenedoria en els ensenyaments de Formació Professional.

La Montserrat i la Marina, ens van fer una visita guiada a les seves instal.lacions, explicant-nos amb molt detall els processos i contestant a totes les preguntes que els varem fer. Va estar una jornada molt emocionant i fructífera. Ens varen dispensar un tracte exquisit i molt proper.

Publicat dins de