Premiats a la VI Trobada d’empreses simulades

Els alumnes del Grau Superior d’Administració i Finances, van participar el passat dijous 8 de febrer, en la Trobada anual d’empreses simulades que es va celebrar a l’auditori AXA de Barcelona.

Aquest any ha estat molt especial, ja que els alumnes han guanyat uns dels 1rs premis i 3rs premis de les presentacions que es fan en aquest acte. En la trobada d’enguany participaven unes 50 empreses i més de 1100 alumnes.

Les trobades d’Empresaula tenen la finalitat de posar els alumnes en situacions que no es troben durant l’ús normal de la plataforma i de la simulació empresarial normal. Per aquest motiu es creen activitats on hagin de tenir contacte directe amb la resta de treballadors de les empreses que formen la xarxa, bàsicament es duen a terme aquestes activitats:

Presentacions: cada empresa té l’oportunitat de fer una petita presentació durant la jornada davant uns 200 assistents.

Networking: es disposa d’aproximadament dues hores per establir relacions comercials amb la resta d’empreses presents a la trobada, unes 70.

Entrega de premis: Es premien les presentacions segons el disseny general de la presentació, organització i estructura del contingut, contingut presentat, llenguatge utilitzat i originalitat.

MOLTES FELICITATS!!!Publicat dins de