PREMIATS A IDEES JOVES I TALENT+EMPRESA 2018

El dimarts 15/05 al matí, el teatre Kursaal de Manresa va ser escenari, del lliurament de la IV dels premis Talent+Empresa i del concurs Idees Joves, dos guardons convocats per la Cambra de Comerç, Althaia, la Generalitat i l’Ajuntament de Manresa, respectivament.

En el cas del concurs de Talent+Empresa, sis projectes desenvolupats per estudiants de formació professional van ser reconeguts ahir amb un premi que suposa l’acompanyament expert per convertir-los en negocis reals. La 4a edició d’aquests guardons ha tingut un destacat accent tecnològic, amb propostes que fan ús de les TIC en benefici de la salut, la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o l’aprenentatge.

L’Escola va presentar 8 projectes (7 de GM i 1 GS de les especialitats d’Informàtica, Farmàcia, Emergències i Diagnosi per la imatge).
Els treballs guardonats de Joviat en aquesta edició han estat:

DrinkforAll” dels Cicles de Grau Mitjà d’Informàtica i Farmàcia.
Alumnes: Anna Grima, Arnau Caelles, Aina Medina, Alex Álvarez, Marc Naranjo
Óscar López.
Tutors: Jaume Sensat, Lourdes López, Jossep Purtí i Josep Farreny

“Me’l Cuides” del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Imatge per al Diagnòstic (Premi al millor projecte amb impacte social)
Alumnes: Miquel Àngel López.
Tutora: Montse Clapers.

Els projectes guardonats van ser dotats econòmicament per CaixaBank i la Patronal Metal·lúrgica del Bages. A més, els de Grau Superior estan premiats amb 2.500 euros en concepte de beca d’estudis a la UManresaFUB. A banda d’això, els sis projectes tenen a la seva disposició 2.500 euros per a les despeses de la posada en marxa del negoci, gentilesa d’ICL Iberia i Grup Taelus.

MOLTES FELICITATS!!!!!! per la feina ben feta

 

oznor
oznor
cof

Més info i fotos a:

https://josepfarreny.wordpress.com/2018/05/16/premiats-a-idees-joves-i-talentempresa-2018/

 

Publicat dins de