La Joviat premiada en el 24 hores d’innovació

Més de 200 alumnes de formació professional d’arreu de Catalunya han participat el dia 15 d’abril a partir de les 10h a la segona edició de les 24H Innovació Barcelona per Dualiza d’FP, on han de trobar solucions en 24 hores, a través d’una plataforma virtual, a 24 reptes proposats per empreses d’àmbits i especialitats diversos. L’objectiu de l’esdeveniment és apropar el talent i el potencial creatiu de l’FP a l’empresa.

Així doncs, els estudiants d’FP es distribueixen en 24 reptes i han de trobar solucions en 24 hores als reptes proposats per empreses d’àmbits i especialitats diversos com Danone, TRAM, Vueling, Aigües de Barcelona, TMB, DKV, Bayer, MediaMarkt, Santiveri, Hospital Clínic, Nestlé, Miro, Hospital de la Vall d’Hebrón, Everis, Opinno, Caritas, Circuit de Catalunya, Girbau, Seidor, DAMM, Sagardi, IAAC i Enertika. Les propostes de solucions també podran englobar diversos formats: des de productes fins a la creació de software o serveis sense limitacions creatives.

L’Escola Joviat ha participat amb 3 shakers, Josep Farreny, Beatriz Maldonado i Josep Purtí i 14 alumnes.

Els resultat han estat molt bons una altra vegada aquest any doncs l’any passat vam guanyar el 1r premi l’equip de la Lourdes i aquests any un 3r premi de l’equip de Josep Purtí , amb una projecte social enfocat amb filosofia y mirada de la nostra escola, concretamente ha treballat el repte plantejat per l’empresa MediaMarkt.

Davant del repte presentat per l’empresa Mediamarkt del problema d’estocs als magatzems, hem buscat una solució treballant en equip de forma molt intensa i vivencial, on l’opinió de tothom ha estat acceptada i inclosa en la solució final.

Aquesta solució ha tingut com a eixos principals intentar resoldre problemàtiques socials que existeixen en el nostre entorn més proper, com pot ser la gent que no pot accedir als grans centres comercials o la gent que no disposa de recursos per poder tenir uns productes bàsics.

La solució ha estat “LA CARAVANA ROJA” formada per una furgoneta que va als pobles a presentar els productes als clients que no hi poden accedir. També ha estat una moto que es situa en qualsevol lloc del ciutat per potenciar la visibilitat de marca i les xarxes socials. I en tercer lloc el “vendedor rojo” que és una persona que visita entitats socials, escoles, associacions que necessiten productes de mediamarkt i els hi ofereix amb unes condicions més favorables.

Tot això ho hem lligat amb un eslògan molt engrescador que diu: “si tu me dices ven, yo te digo Mediamarkt”

A més, l’edició d’enguany ha volgut ampliar les seves fronteres i comptarà amb un país i una comunitat autònoma com a convidats. Els rols de convidats els ocupen la Comunitat Valenciana i els Països Baixos. Ambdós participen en aquesta segona edició amb 9 alumnes cadascú que s’inclouran entre els 24 equips participants dels 24 reptes a resoldre en 24 hores.

L’Escola Joviat aposta per l’emprenedoria i potencia en les aules la seva implementació amb projectes educatius vivencials i inclusius.

Us fem arribar el vídeo promocional del projecte

VÍDEO