La Joviat a la Hackaton de 24h bcn

Els passat dies 18 i 19 de desembre va tenir lloc les  24 hores de la innovació on 24  equips multidisciplinaris formats per diversos alumnes de FP de vàries especialitats van desenvolupar conceptes innovadors per solucionar 24 reptes que van ser llençats per les empreses participants en aquesta primera edició que es va dur a terme a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.

Va ser una experiència única on es va treballar a través de la metodologia Desight Thinking i Scrum, es van dur a terme diversos tallers formatius, activitats lúdiques i una fira de prototipatge. En 24 hores comparteixes diverses situacions que cal saber gestionar però al final va passar una cosa increïble, dels 24 grups de participants molt es van convertir en equips guiats per coachs escollits per l’ocasió. En aquest context va aflorar el talent del nostres joves estudiants de FP, les propostes van ser molt innovadores, sostenibles i viables.

La Joviat va tenir el goig de participar amb 9 alumnes i 3 coach ( Josep Purtí, Lourdes López i Josep Farreny) i hem de celebrar que els projecte guanyadors un dispensador de sabó quirúrgic per a hospitals, a proposta de l’Hospital Clínic, el va guiar la Lourdes López. No podem estar més contents per així acabar bé l’any.

Us passem un vídeo resum de la nostra participació 🙂