JOVIAT A LA MASTERBOLSA 2019

Durant aquest curs escolar s’ha reeditat el projecte educatiu de coneixement dels mercats financers per novè any.
Josep Purtí, professor de batxillerat i tutor de cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances de l’escola Joviat, és el fundador del projecte on enguany han participat 11 centres docents de tot Catalunya, concretament de Manresa, Moià, Vic, Solsona, Igualada i Tarragona. El nombre total d’alumnes participants ha estat 305.
El projecte educatiu té com a objectius transmetre uns continguts financers, donar a conèixer les habilitats de prendre decisions i assumir riscos, tot això mitjançant una metodologia totalment pràctica. També s’introdueix la gamificació i el concurs en la darrera fase del projecte que es culmina amb el MASTERBORSA2019 on durant una setmana els participants es converteixen en brokers reals.
Aquest projecte el trobareu detallat a la pàgina web  http://masterbolsa.000webhostapp.com/, on veureu informació, fotos, vídeos, teoria, notícies…
El passat dimarts dia 9 d’abril es va realitzar l’acte de cloenda del projecte a les instal·lacions de la FUB Manresa coincidint amb les jornades d’economia de professors de la Catalunya Central on els alumnes de 1r de batxillerat econòmic i els de CFGS d’Administració i Finances van participar.
Volem recordar que els 3 primers classificats en la simulació van ser Xavier Córcoles, Giovanni Torrens i Hichan Bari tots els de l’Escola Joviat. A tots ells, moltes felicitats!
La jornada va ser molt interessant.
Publicat dins de 1