Destacat: FPI

 • “Ara i sempre, l’escola en català”

  “Ara i sempre, l’escola en català” serà una gran mobilització en defensa de l’escola catalana, que comptarà amb la participació d’escoles, famílies, professorat, estudiants, artistes, actors i societat civil.

  Seguir llegint...
 • L’Àgora educativa a la Pedrera. Sóc un fracassat del sistema educatiu? Abandonament, alternatives i oportunitats

  El dimar ts 16 de novembre, el Jordi Vilaseca participà en el debat de l’Àgora educativa a l’auditori de la Pedrera, organitzat per la Coordinadora catalana de Fundacions, que tractava sobre les oportunitats en l’educació postobligatòria.

  Seguir llegint...
 • Lliurament medalles CatSkills

  El dia 23 de novembre es van lliurar els reconeixements CatSkills a tot l’alumnat de Catalunya,  presidit per l’Hble. Conseller d’Educació, en Josep González Cambray, a l’hotel Exe Campus, del campus de la UAB.

  Seguir llegint...
 • Participem amb el Programa Singulars

  Des de Joviat participem al Programa Singulars impulsat per Ampans amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i el CFP.

  Seguir llegint...
 • Dia mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria

  El dissabte 16 d’octubre es va celebrar el Dia mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria. Joviat i la Universitat de Manresa, Althaia, Reanima, SEM, Ajuntament de Manresa, Transport Sanitari de Catalunya i el Consell Català de Ressuscitació, vam organitzar unes accions formatives i de sensibilització al Passeig Pere III de Manresa. L’Ester Collell, professora del Cicle Formatiu […]

  Seguir llegint...
 • Formem part de la campanya SUMEM de la FUB

  Aquest divendres es va presentar la campanya SUMEM de la Fundació Universitària del Bages. SUMEM parla de la implicació i el compromís de la Universitat amb la ciutat a partir d’exemples reals de col·laboració amb altres institucions.

  Seguir llegint...
 • Nou programa mixt per a persones afectades per un ERTO

  Iniciem el nou programa Mixt d’orientació i formació professional per a l’ocupació per a persones treballadores afectades per un ERTO com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

  Seguir llegint...
 • Graduació família Sanitat

  El divendres 18 de juny vam celebrar les graduacions dels Cicles Formatius de la família Sanitària: Cicles formatius de GRAU MITJÀ: Grau Mitjà de Farmàcia i parafarmàcia Grau Mitjà Cures auxiliars d’infermeria matí   Grau Mitjà Cures auxiliars d’infermeria tarda   Grau Mitjà Emergències sanitàries   Cicles formatius de GRAU SUPERIOR: Grau Superior Dietètica   […]

  Seguir llegint...
 • La Joviat premiada en el 24 hores d’innovació

  Més de 200 alumnes de formació professional d’arreu de Catalunya han participat el dia 15 d’abril a partir de les 10h a la segona edició de les 24H Innovació Barcelona per Dualiza d’FP, on han de trobar solucions en 24 hores, a través d’una plataforma virtual, a 24 reptes proposats per empreses d’àmbits i especialitats […]

  Seguir llegint...
 • Els alumnes de primer curs del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia han realitzat el primer projecte de campanya de salut. El primer grup ha realitzat una campanya de gels d’higiene íntima de la marca Lactacyd per la cura de la salut íntima de la dona; el segon ha fet una campanya sobre alimentació infantil, centrant-se en la marca […]

  Seguir llegint...