Signem conveni amb la Fundació Convent de Santa Clara i primeres beques Josep Vilaseca Atset

Rubricat l’acord de col·laboració que des de fa anys mantenim entre la Fundació Joviat i la Fundació Convent de Santa Clara i com a primícia, lliurant les dues primeres beques que porten el nom del nostre fundador, Josep Vilaseca Atset, inaugurades amb motiu de la celebració dels 60 anys de la fundació de Joviat.

Per part de Joviat signa el conveni el nostre director, Jordi Vilaseca i per part de la Fundació Convent de Santa Clara el president, Gabriel Prat, acompanyat de la seva directora Sor Lucia Caram.

Els primers alumnes beneficiats d’aquesta beca són dos joves que estan a la residència de la fundació del convent de Santa Clara, a primer de Batxillerat hi ha el Khalid Ait Hammou i a primer curs de Cuina i Serveis de Restauració hi ha el Yassine Krarim, ambdós molt contents i molt agraïts d’aquesta gran oportunitat, manifesten que s’estan esforçant molt!.

José Antonio González, és el tutor d’aquests alumnes, bon professor i amic de Joviat. I ara, amb la seva jubilació, és un actiu que ha passat de Joviat a la Fundació Convent de Santa Clara, també n’és el responsable de formació i acompanyament. I com diu Sor Lucia “és tutor, conseller i pare d’aquests nois”.

Hi ha també tres joves matriculats a cursos de formació ocupacional, dos al curs de Guia d’itineraris en bicicleta i un al curs de Promoció turística local i atenció al visitant. Són cursos 100% subvencionats pel SOC, per a persones en situació d’atur amb l’objectiu de formar-se i d’inserir-se professionalment.

Joviat col·labora també amb professorat i alumnat d’ESO al gran recapte d’aliments i des de fa tres anys col·laborem facilitant el trasllat de persones de la plataforma dels aliments a Barcelona per a la revisió de la vista a la fundació Ramon Martí Bonet.