“Instagramades”: exposició fotogràfica solidària per l’ONG Família d’Hetauda del Nepal

En Joan Orriols ens porta “Instagramades“, un recull de fotografies de Manresa, que trobareu en una exposició temporal a la recepció de Joviat 2. Totes les fotografies estan a la venda i els beneficis aniran a la campanya solidària Enganxa’t per l’ONG Família d’Hetauda del Nepal. 
A més a més de les fotos d’aquesta exposició, recordeu que podeu adquirir molts articles solidaris.
Aquesta acció lliga amb la presentació del llibre “El somni de Wudang” de la Marta Heredia, que va ser l’inici de la Campanya solidària “Enganxa’t”. Podeu aconseguir un exemplar a les nostres recepcions.
La campanya “Enganxa’t” la porten la Maria Ripoll, exalumna de Batxillerat de l’Escola Joviat i estudiant de periodisme a la UPF, l’Helena Ripoll, alumna de Batxillerat artístic de l’Institut Peguera de Manresa i la Lídia Llopart, professora de l’ESO de l’Escola Joviat. Aquesta acció finalitzarà amb el seu voluntariat a l’escola Asha School d’educació especial i la seva residència actual que formen part de l’ONG Família d’Hetauda.

L’objectiu de la campanya és aconseguir recursos per construir la nova residència d’Asha School que començarà les obres el gener del 2020 i acollirà a tots els alumnes que fins ara estaven en llista d’espera. Tot suma!


L’exposició temporal estarà aproximadament uns dos mesos a la recepció de Joviat 2 (Muralla Sant Francesc, 39)
El dia de les portes obertes de Joviat-2 (dissabte,16 de març) tindreu tots els articles solidaris disponibles a la venda.

Per a qualsevol comanda llopart@joviat.cat (Lídia Llopart).

 

Per veure més articles solidàris o seguir a Enganxa’t per Instagram, clica l’icona

També pots seguir per Instagram o Facebook a la ONG Família d’Hetauda, clicant les icones