Formem part de la campanya SUMEM de la FUB

Aquest divendres es va presentar la campanya SUMEM de la Fundació Universitària del Bages. SUMEM parla de la implicació i el compromís de la Universitat amb la ciutat a partir d’exemples reals de col·laboració amb altres institucions.

La campanya mostra la complicitat amb Joviat, Avinent, Ampans, ICL Iberia, Sant Andreu Salut, Althaia, el Parc de la Sèquia i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

SUMEM es basa en missatges que posen de relleu col·laboracions reals que aporten valor al territori i, en coherència amb aquest plantejament. Totes les imatges de la campanya posen de costat persones que pertanyen a l’equip de la Universitat amb persones d’altres entitats i institucions amb les quals col·labora de manera habitual, en el marc de diferents projectes. A l’hora de fer la tria dels projectes de col·laboració que apareixen en la campanya s’ha tingut en compte que siguin iniciatives en les quals aquesta cooperació sigui un tret diferencial i de valor tant per a les institucions implicades com per a la ciutat.

La campanya mostra exemples de col·laboracions en matèria d’innovació i expertesa tecnològica, en la inclusió i el servei a les persones, en l’educació científica , en la cura de les persones , en  la formació com a eina de desenvolupament, en la compartició de coneixement i talent per innovar en salut i formar professionals i en la promoció de la creativitat.

La primera i la darrera imatge de la campanya mostren l’ADN de la universitat de fer ciutat, de sumar per acostar-hi el món, de col·laborar en l’àmbit de la investigació i de compartir reptes amb institucions d’arreu del món. En aquests dos casos, és el personal de diferents departaments de la institució que protagonitza aquestes imatges.

Per la nostra part la Teresa Camps, professora del CFGS d’Higiene Bucodental és la professora que ens hi representa.

És una satisfacció molt gran ser-hi i SUMANT junts per la formació.

Publicat dins de