Èxit en la II Jornada pedagògica amb la participació del nostre director pedagògic

La II Jornada pedagògica organitzada per INVULNERABLES, que va tenir lloc el passat dijous 22/03, i que va comptar amb la participació del nostre director pedagògic a l’auditori Caixaforum de Barcelona, va ser tot un èxit.
Cada un dels ponents participants en la Jornada va saber arribar al públic, amb una ponència i un discurs molt especial i personal.

Les pararaules d’agraïment de Sor Lucía Caram són un fidel reflex de com va anar la Jornada:
“Gràcies, gràcies i gràcies per despertar-nos, per ensenyar-nos, per compartir… per avançar. Tothom ha marxat amb el cor ple, i ho diuen, expliquen i ens ho fan arribar: va ser una Jornada vital i brutal. Seguim, sumem: conspirem.
Aquests dies anem desbordats perquè hi ha moltes necessitats entre els més pobres i no atrapem la feina. Però veure els fruits del treball, amb els nens i les famílies, ens esperona a continuar.
Gràcies per jugar en l’equip dels invulnerables i gràcies, perquè junts podem dir: tolerància zero a la pobresa infantil. La vostra amistat i compromís ens fa més forts.
GRÀCIES INFINITES….

La Jornada que portava per nom “Descobridors de talents, sembradors d’oportunitats” agrupava totes aquestes ponències:

1-El poder d’actuar com si tot fos possible a càrrec d’EVA BACH COBACHO, mestra, escriptora i pedagoga.
2-Què ens impedeix canviar el que no ens agrada? amb CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN, educadora emocional i directora de “La Granja”, granja escola de Sta.M.Palautordera.
3-La Mirada dels nens: un cop de realitat. Un grup d’infants i joves explicaran la seva visió del món dels adults, com perceben la realitat i què ens sobre i ens falta als educadors. Condueix Pep Callau.
4- El Valor dels Valors, amb CARLES FOLGUERA I FELIP, pedagog i Director de la Masia FCBarcelona.
5- Sembrant oportunitats, descobrim talents amb JORDI VILASECA, mestre, pedagog i director pedagògic.
6- Un final ple d’històries: amb JORDI AMENÓS, formador en narrativa terapèutica i director de l’escola de narrativa terapèutica.

Veure cartell de la Jornada [aquí]