El nostre menjador escolar a la TV!

Estem molt contents, perquè ahir al vespre vam sortir per totes les televisions locals de Catalunya (La Xarxa de Televisions Locals), al Bages concretament pel Canal Taronja.
El programa es diu Connecti.cat, no us podeu perdre aquest vídeo de 3 minuts, que parla del nostre menjador escolar, i del Projecte que hi ha darrere a tres bandes: productors, gestors i consumidors.

L’Origen del Projecte comença en els productors de proximitat, com l’empresa de pollastre ecològic NiuVerd (Sant Feliu Sasserra) i continua amb la Cooperativa Mengem Bages, que dirigeix la distribució dels productes des de l’origen fins al menjador. El nostre menjador escolar té cuina pròpia per fer àpats saludables amb productes de proximitat, els menús estan dissenyats pel dietista, Gabor Smit, que garanteix l’equilibri dietètic dels infants.

Amb aquest projecte que coordina Ep Vilaseca, es vol educar per a una nova consciència alimentària. “Ser conscients d’allò que mengem, d’on ve i qui ho fa”, a més a més d’incentivar l’agricultura i la ramaderia ecològiques de proximitat.


Clica la imatge, per veure el vídeo

 

Publicat dins de