AEE Joviat premiada a la 1a Edició dels Premis dels PCEE 2020

L’AEE Joviat (Associació Esportiva Escolar Joviat) ha estat premiada com una de les 4 millors Associacions Esportives Escolars de tot el territori català a la 1a Edició dels Premis Pla Català d’Esport a l’Escola 2020 organitzada per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i l’Agrupació esportiva d’associacions d’esport escolar de Catalunya.

L’acte d’entrega dels reconeixements s’ha fet virtual i amb connexió simultània amb els premiats des del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona.

Aquests premis demostren la gran implicació de Centres, Consells, AEE, SEE, Coordinadors i Dinamitzadors per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

Aquest guardó és un reconeixement a la tasca feta des de les diferents seccions esportives vinculades a l’Escola, a la participació d’activitats d’esport federat i escolar, a les formacions de professorat d’Educació Física i a les activitats portades a terme per a la millora i democratització de l’esport i l’activitat física a tota la comunitat de l’Escola Joviat aprofitant tots els recursos destinats a aquest fet.

Des de Joviat i, molt especialment de l’AEE Joviat, estem molt contents d’aquest premi i és un motiu d’alegria per a tots els que d’una manera o altra han fet i feu possible aquesta distinció: MOLTES FELICITATS!!! Aquest guardó és el fruit de la feina i la implicació de moltes persones: jugadors/es, monitors/es, entrenadors/es, famílies, dinamitzadors/es, coordinadors i responsables de les diferents seccions, així com del compromís de l’Escola i de les persones que estan al capdavant també amb una aposta decidida per l’esport com a eina integradora i generadora de salut i benestar.

Publicat dins de 2