Graduació Cicles Formatius de Grau Superior curs 2017/2018

El divendres 1 de juny a la tarda i, en segona edició, el teatre Kursaal de Manresa es va vestir de gala per celebrar la graduació dels Cicles Formatius de Grau Superior del curs 2017/2018 de Joviat Fpi, Formació Professional integrada.

La presentació de l’acte va anar a càrrec del pallasso i animador, Pep Callau. El fil conductor va ser l’última classe de FOL (Formació i Orientació Laboral), una matèria comuna a tots els grups.

El primer apartat, l’experiència professional, amb una entrevista de treball protagonitzada per Josep M. Esquius, Director de Recursos Humans i àrea legal de Maxion Wheels España SL (antiga Lemmerz) i, com a candidata i alumna que es graduava, Núria Vivancos, Podòloga, propietària de la clínica podològica GLOBAL-PEU-COS.

A continuació, es va seguir amb les dades acadèmiques i les no acadèmiques: interessos, aficions i inquietuds. N’hi ha que escalen, volen o corren, n’hi ha que s’inspiren, s’impliquen i tenen ganes de volar, com aquestes dues cançons interpretades per un grup d’alumnes, Ulls de corall de Txarango i El tren huracán de La Raíz.

Després, el Joan Toro, de la companyia Batec de Circ, un malabarista que va demostrar que, amb unes poques eines, es poden fer miracles i meravelles.

I per últim, les dades personals, representades en forma de currículum personalitzat entregat pels tutors, caps d’àrea i direcció, als 155 alumnes de:

· Cicle Formatiu de Grau Superior d’Activitats físiques i esportives A
· Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’activitats físiques i esportives B
· Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i finances
· Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’aplicacions web
· Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica
· Cicle Formatiu de Grau Superior d’Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear
· Cicle Formatiu de Grau Superior d’Higiene bucodental
· Cicle Formatiu de Grau Superior de Laboratori

Per tancar l’acte, una petita conversa original entre els nostres directors Pedagògic i General, Jordi Vilaseca i Josep Codina, respectivament.

Moltes felicitats a tots i a totes! Us trobarem a faltar!

Publicat dins de