1r Open Internacional d’Escacs Actius Fundació Joviat

Aquest dissabte, dia 22 de setembre, se celebra al gimnàs de l’Escola Joviat, Muralla Sant Francesc, 39 de Manresa, el 1r Open Internacional d’Escacs Actius Fundació Joviat.

Està prevista una participació aproximada de 100 jugadors entre nens i adults, de diverses nacionalitats i de tot el territori català. Cal destacar que l’Open de Fundació Joviat serà el que tancarà el Circuit de 2018, fet que pot ser decisiu en la classificació final del circuit.

Per part de l’Escola Joviat hi ha la participació de 8 jugadors.

Dissabte, a partir de les 9:00 hores, s’iniciarà la jornada i les partides començaran a les 9:30. Es jugaran un total de 9 rondes (5 al matí i 4 a la tarda) en un grup únic, però amb classificacions separades per edats i nivells.

La dotació econòmica de l’Open de Fundació Joviat és de més de 1.800 euros en premis, que s’ha finançat amb micropatrocinadors de diverses empreses i comerços del Bages.

A dia d’avui, tenim confirmada la presència dels Grans Mestres, Karen Movsziszian, Josep Oms i Miguel Muñoz, i dels Mestres Internacionals, Pere Garriga, Filemon Cruz, Arturo Vidarte i Jorge González. També comptarem amb la presència del Campió d’Espanya sub18 i Mestre FIDE, Gerard Ayats del CE Llinars, la Campiona d’Espanya sub12, Aramí Lobo del CE Llinars, el Campió d’Espanya sub9 i Campió de Catalunya sub10, Daniel Salinas del Colon Sabadell, el Campió de Catalunya sub12, Roger Bernadó del Colon Sabadell, entre molts altres participants de fins a 6 nacionalitats diferents.

Les inscripcions estan obertes fins dijous dia 20/09/2018 a les 20:00 hores, tot i que, si l’aforament del local ho permet, se’n podran admetre fins abans de l’inici del torneig.

El director del torneig és en Jordi Lladó Valero, entrenador de la secció d’escacs, i l’arbitratge del torneig anirà a càrrec de l’Àrbitre Internacional, Miguel Ramos Vizuete, que estarà assistit per l’àrbitra catalana, Alexandra Muratet Carmona.

La foto correspon a la roda de premsa, Jaume Sensat, responsable de l’àrea esportiva, i Jordi Serracanta, regidor d’esports de l’Ajuntament de Manresa.

 

Publicat dins de