Gisela Ruiz guanyadora del Rotary d’enguany!!!

L’alumna de primer de batxillerat de Ciències Socials de l’Escola Joviat, Gisela Ruiz Ricart, ha quedat guanyadora!

Hi van participar també els alumnes Natàlia Pradas i Marc Vilaseca, que va quedar també finalista.

ENHORABONA A TOTS I EN ESPECIAL A LA GISELA!

(text extret del web del Rotary)

Prop d’una seixantena d’alumnes protagonitzen una jornada intensa a Les Comes en què debaten sobre lideratge en el marc de la XXVII edició d’aquest premi

El reconeixement Protagonistes del Demà: premi Doctor Carles Garriga 2018 ha estat per a l’alumna de l’Escola Joviat, Gisela Ruiz. El jurat, format per tres membres del Rotary Club de Manresa-Bages, un membre de CaixaBank i un representant de Les Comes, ha fet públic el veredicte aquest dimecres al vespre després d’una jornada intensa en què prop d’una seixantena d’alumnes de Batxillerat del territori han compartit experiències a Les Comes.

 

Lideratge

La XXVII edició del premi, promogut pel Rotary Club de Manresa-Bages, ha tingut com a eix vertebrador el lideratge. Els alumnes han pogut escoltar els testimonis del pilot del Dakar, Gerard Farrés, i del director de l’Institut de Ciències Materials de Barcelona, Xavier Obradors. El premi es va fer públic després que els alumnes finalistes, triats pels propis companys i companyes, exposessin les claus per a un bon lideratge. El guardó consisteix en una estada a un Camp del Rotary a un país europeu.

La formació és clau

L’acte de clausura de la jornada ha comptat amb la intervenció del director dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central, Ramon Bajona, que ha recordat als alumnes que “és molt important que us formeu. Vivim en una societat competitiva i com més ben preparats estigueu més oportunitats tindreu”. Bajona també ha felicitat el Rotary Club de Manresa-Bages per promoure el reconeixement que va crear fa 27 anys el doctor Carles Garriga i ha estat exportat amb èxit a altres territoris.

Publicat dins de