Escola Joviat, escola de vida
Escola Joviat de Manresa
Formació Professional Escola hoteleria Manresa Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior i Grau Mitjà Cetre de Formació de Tècnics Esportius residencia_estudiants Assessoria i Formació Continuada/OcupacionalTES: Tècnic/a Emergències Sanitàries a DISTÀNCIA.
Per al personal
del transport sanitari


TES: Técnico/a Emergencias Sanitarias a DISTANCIA.
Para el personal
del transporte sanitario

Segueix-nos:
 .      

Ampa Joviat Ampa Joviat

Estem associats a:

Notícies del curs 2009/2010

Curs anterior
2008/2009
Mostrar grup:
Curs següent
2010/2011

 

01/01/70

 

Acte de Graduació de Batxillerats i Cicles Formatius Grau Superior Promoció 2008/2010
27/07/10
El divendres dia 21 de maig va tenir lloc l’acte de graduació de Batxillerats i dels Cicles Formatius de Grau Superior de la promoció 2008/2010. La lliçó Magistral va anar a càrrec de la Marta Martí, presidenta de l’AIJEC “Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya” va explicar la seva experiència professional com a jove emprenedora, transmetent als graduats un missatge molt clar –lluiteu per allò que realment voleu i desitgeu, amb esforç ho podeu aconseguir-. • Seguidament els tutors van fer entrega de diplomes als alumnes de Batxillerat tecnològic, humanístic, ciències socials i ciències de la salut. I dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’administració i finances, desenvolupament d’aplicacions informàtiques i higiene bucodental. • El parlament en representació del professorat va anar a càrrec de la Gloria Díaz, coordinadora de Batxillerat i de Felip Rodríguez, professor de Cicles formatius de grau superior. • Reconeixements als premis aconseguits: • Premis Idees Joves: Clàudia Cots i Marta Gili de 1r de Batxillerat. • Fototreball 2010: Raquel Capell, Nerea Domínguez i Sandra Palacios d’higiene bucodental • Reconeixements 2a Mostra Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi: • “Shakespeare on screen”: Cristina Domínguez • “Addiccions psicològiques. Un mal del nostre temp?”: Cristina Salvia • “Vida al vent”: Guillem Tatjé i Jaume Noguera • “La implantologia”: Alba Molina i Aida Riera • “WAT”: Yaroslav Hernández • “Hort-escola Sant Iscle”: Cristina Mozo • “Casa rural – Restaurant Serrasans”: Ivette Sans i Laura Serarols • Parlament en representació de l’alumnat: • Cristina Salvia per Batxillerat • Raquel Capell per CF Grau Superior • Parlament del Sr. Jordi Vilaseca i Brugueras, director general de l’Escola Joviat • Aperitiu de graduació per a tots els assistents • Sopar de graduació per alumnes, professors i companyants.

 

Premi TRAJECTÒRIA per a Joviat
27/07/10
El dilluns dia 26 de juliol va tenir lloc el sopar de Santa Marta 2010, organitzat pel Gremi d'Hoteleria del Bages, on es van lliurar per primera vegada uns reconeixements molt especials a diverses persones que destaquen per la seva aportació al món gastronòmic i hostaler. • Josep Vilaseca, fundador de Joviat va rebre el premi TRAJECTÒRIA per ser una persona pionera en el camp de la formació en l’hostaleria i que s’ha caracteritzat sempre pel seu treball i esforç a favor d’un ensenyament de qualitat i adaptat a les necessitats reals del sector. Va rebre el premi de mans de l’Il•lustríssim senyor alcalde de Manresa, Josep Camprubí. • El guardó JOVE CUINER va ser pel Cristian Nova, exalumne de Joviat, un jove que, malgrat la seva edat, ha sabut avançar amb pas ferm a la cuina, on ha sabut combinar experiència, coneixements i molta intuïció fins a fer-se un lloc entre els destacats. En aquests moments, treballa al restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda, guardonat amb 3 estrelles Michelin. • El reconeixement especial a un Projecte innovador, va ser pel restaurant Cube food&drink, obert fa uns mesos al sector dels Trullols de Manresa on ha aconseguit fer realitat una aposta innovadora, moderna i atrevida malgrat el context de crisi econòmica que estem vivint. Moltes felicitats a tots!!!

 

Conveni de col·laboració Joviat-FIHR
26/07/10
El passat dia 22 es va signar el conveni de col•laboració entre la FUNDACIÓ JOVIAT i la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració de la província de Barcelona, FIHR amb l’objectiu de millorar la qualificació professional dels treballadors de la Federació mitjançant el programa QUALIFICA’T gestionat pels professionals de Joviat.

 

Carla Romeu i Mariona Teixidó seleccionades per la Selecció Catalana de Bàsquet
20/07/10
La Carla Romeu i la Mariona Teixidó, jugadores de l’infantil i el cadet de Joviat La Salle, respectivament, han estat seleccionades per jugar amb la Selecció Catalana de bàsquet al “Torneig Interautonòmic Comú d'Encamp de Cadets de l'any 95 (Cadets de 1r any)”, al Centre Esportiu i Sociocultural de Pas de la Casa (Andorra) els dies 17 i 18 de juliol. En noies, Catalunya va superar a l'Aragó (82-64) i a la Comunitat Valenciana (51-77), mentre que a la lluita per a la segona posició, les aragoneses van guanyar a les valencianes per un ajustat 67-63. En nois, els jugadors catalans també van fer-se amb les dues victòries possibles davant l'Aragó (85-56) i la Comunitat Valenciana (77-87). A diferència de la femenina, en aquest cas la Comunitat Valenciana va fer-se amb la segona plaça en derrotar a l'Aragó per 61-77.

 

L'equip femení de Joviat juga les finals de les Sèries Col·legials ACB
18/06/10
Aquest divendres s'inaugura i dissabte ténen els dos partits. Molta sort !!!

 

Premis CECOT: Ivette Sans i Laura Serarols de 2n del CFGS de Restauració guanyen el 2n premi de la 5a Edició de la Nit de Nous Professionals
16/06/10
El 17 de juny va tenir lloc a Terrassa els Premis CECOT dinos de la 5a edició de la Nit de Nous Professionals, on les alumnes de 2n curs de CFGS de Restauració de l’Escola, Ivette Sans i Laura Serarols van guanyar el 2n premi de la categoria de Cicles de Grau Superior en la Cinquena Edició de la Nit de Nous Professionals. El premi va ser un xec de 600 Euros i un diploma. Cal esmentar que era la categoria en que hi havia més treballs finalistes i només hi ha dos premis per categoria. Moltes felicitats Ivette i Laura.

 

Premi centre col·laborador donants de Sang
14/06/10
El dia mundial dels donants de sang, es va celebrar el dia 14 de juny 2010 al Palau de Congressos de Barcelona i l’Escola Joviat va rebre el guardó de mans del president de la Generalitat com a centre col•laborador amb la recollida de sang des de fa 20 anys, juntament amb altres institucions de Catalunya, va recollir el guardó el Sr. Josep Vilaseca, fundador de l’Escola Joviat.

 

Futbol Sala Joviat participa a un torneig a Sallent
12/06/10
El dia 12 de juny es va celebrar el 1r TORNEIG DE FUTBOL SALA DE PROMOCIÓ DE SALLENT on van participar-hi equips de Futbol Sala de la nostra Escola.

 

L'alumna Laura Marín, de 1r ESO C, ha obtingut una Menció Especial en el concurs de Relats Curts
25/05/10
L'alumna Laura Marín, de 1r ESO C, ha obtingut una Menció Especial en el concurs de Relats Curts "Per un Comerç Just". Aquest dissabte, dia 22 de Maig, se li va fer entrega de l'obsequi a la Plaça Sant Domènech de Manresa, en motiu de la Festa Organitzada per la mateixa entitat. El relat de la Laura es titula "Present de pobresa, futur de llibertat". Moltes felicitats! PRESENT DE POBRESA, FUTUR DE LLIBERTAT Entre els extensos boscos de l’Amazones i els llargs rius, la Tilay viu en una petita cabana al costat dels seus amos. La Tilay té 15 anys i sempre ha somiat en tenir una educació digna. Malgrat aquest somni, ella ha de treballar durant tot el dia per aconseguir, amb prou feines, diners per menjar. Cada matí es desperta palpant el terra i va a treballar. Durant tot el matí, va a recol•lectar grans de cafè i a la tarda cuida dels fills dels seus amos. Finalment, al vespre en una parada ven fruita i verdures. Cada dia el mateix, però un dia a l’ arribar a casa dels seus amos, l’amo la va picar. Ella ja estava acostumada als cops de peu, però aquella bufetada li va fer mal de debò. L’amo va continuar i finalment la va culpar de robar grans de cafè. Tot seguit va treure la pistola i la va escorcollar i d’una butxaca, va caure un gra de cafè. L’amo enfadat la va picar fins que li va sortir sang. Al cap d’uns instants va aparèixer un grup de dones i d’homes. L’amo va donar una moneda a cada home i a les dones una mirada despectiva. Els propers dies eren igual, cops de peu, treballs sota el sol i insults de les filles de l’amo. Cada dia somiava amb la seva llibertat, però la trobava en un futur tan llunyà… a més allò ho feia per poder sobreviure. Ara, al cap d’uns anys, la Tilay és lliure però encara viu amb les llàgrimes als ulls pensant que mai sortirà d’aquell món de pobresa i esclavitud, d’aquell món en què els homes manen. Pensant que mai serà lliure per poder volar. LAURA MARÍN GRIMA 1r ESO C

 

2a mostra de Crèdits de Síntesi i Treballs de Recerca
18/05/10
A l'Auditori de la Fundació Caixa Manresa a les 19h.

 

L'Escola d'Hoteleria participa a la Fira de Solsona
13/05/10
Aquest divendres dia 14 de maig a la carpa infantil de la fira de Solsona, alumnes de l'Escola d'Hoteleria impartiran TALLERS ALS NENS I NENES que assisteixin a la fira, seran dos tallers pel matí i dos per la tarda amb els horaris següents: d'11:00 a 12:00 i de 12:00 a 13:00 i per la tarda de 17:00 a 18:00 i de 18:00 a 19:00. Al mateix espai hi haurà també un punt d'informació de l'Escola.

 

Acte de presentació del treball d'investigació de la UBIC
12/05/10
Aquest dijous dia 13 de maig a les 15:30 al Centre Cultural del Casino tindrà lloc l'acte de presentació del treball d'investigació realitzat per la UBIC (Unió Botiguers i Comerciants) de Manresa, que ha portat a terme l'àrea administrativa durant els cursos 08-09 i 09-10 amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Comerç i del Superior d'Administració i Finances. Hi assistirà l'alcalde de Manresa, els socis de la UBIC, Jordi Vilaseca, professors de l'Àrea adm. Montse Clapers, Josep Purtí, Gemma Cirera i Josep Farreny; i els alumnes de 1r i 2n curs d'Administració i Finances que hi han participat.

 

Quatre alumnes de l’Escola Joviat han estat premiades al concurs Fototreball 2010
10/05/10
El passat 26 d’abril la consellera de treball, la Sra. Mar Serna, va lliurar els premis del concurs Fototreball 2010 al Palau Robert, organitzat pel Departament de Treball i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat de Cicles Formatius de la importància de la prevenció dels riscos laborals. Les alumnes premiades han estat: - 3r Premi: Núria Calvo Fernández, del CFGM de Gestió Administrativa. - Accèssit: Raquel Capell Infante, del CFGS d’Higiene Bucodental - Accèssit: Nerea Domínguez Cano, del CFGS d’Higiene Bucodental - Accèssit: Sandra Palacios Mérida, del CFGS d’Higiene Bucodental

 

Lliurament de llibres treballs de recerca
05/05/10
El passat dimarts, dia 27 d’abril, va tenir lloc a l’auditori de Caixa Manresa la presentació del llibre “Treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat del Bages. 2009-2010“.Aquest llibre recull els treballs de recerca realitzats per l’alumnat de segon de batxillerat del Bages; està dividit en dues parts: una primera part formada per una síntesi de diferents treballs seleccionats per cada centre i una segona part on es recull una breu ressenya de tots els treballs realitzats. Els alumnes seleccionats de l’Escola Joviat van ser els següents: Ferran Sardans, amb el treball “La Setmana Tràgica al Bages” Albert Rodríguez , amb el treball “Estudi de la millora esportiva d’un equip de basquetbol” Cristina Domínguez, amb el treball “Shakespeare on screen” i l’Oriol Sensat amb el treball “La transició en portades”. Abans de l’entrega dels llibres als alumnes seleccionats, el físic Dani Jiménez Albiac va realitzar una magnífica conferència titulada “Electrifica’t amb la ciència”; amb la participació de molts dels assistents ens va oferir un interessant recorregut per la història de l’electricitat.

 

L'equip de l'Escola Joviat d'escacs assoleix el Campionat d'Escacs per equips en la categoria sots-12
04/05/10
Diumenge dia 2 de maig, es va celebrar la final del Campionat de Catalunya d’Escacs per equips en la categoria sots-12 al Cosmo Caixa de Barcelona. L’equip de l’Escola Joviat d’escacs està format per alumnes de 4t i 6è d’EP (Gerard Orriols, Daniel Méndez, Guillem Orriols, Jordi Torrado, Marc Felip, Adrià Molino, Enric Vila i Xavier Mañosa). Enhorabona a tots!!!

 

Estada de dos alumnes suecs
27/04/10
Dos alumnes d'hoteleria de l'Escola de Herjedalen, regió nord de Suècia, fan pràctiques a l'Escola d'Hoteleria Joviat des del dia 7 d'abril fins el 7 de maig.

 

Xavier Samos obté el premi a la Destresa i Millor Tècnica d'Elaboració del XXVI Concurs de cuina jove de Catalunya
26/04/10
El dia 21 d’abril, l’alumne de 3r d’hoteleria Xavier Samos, en el XXVI Concurs de cuina jove de Catalunya, organitzat per l’Escola d’hoteleria EUHT Sant Pol, va guanyar el premi a “La Destresa i Millor Tècnica d’Elaboració”. El tema del concurs era “la cuina de l’arròs” i entre el jurat hi havia el famós cuiner Quique Dacosta, Xef del Quique Dacosta Restaurant. FELICITATS!!!

 

Elena Rios, classificada per a la final del concurs Maestro del Espresso Junior 2010
26/04/10
Elena Rios, de tercer d'hoteleria, s'ha classificat per a la final del concurs Maestro del Espresso Júnior 2010, que enguany se celebra el proper divendres 7 de maig a l'hotel Le Meridien, a Barcelona. El concurs s'organitza a nivell peninsular i hi participen més de 90 escoles (entre espanyoles i portugueses). MOLTA SORT!!!

 

Joviat es classifica per la Final del Campionat de Catalunya d'Escacs sots-12
21/04/10
L’equip de l’escola Joviat d’escacs s’ha classificat per la Final del Campionat de Catalunya per equips en la categoría sots-12 després de guanyar per 2,5 a 1,5 al Sant Andreu. El proper diumenge jugarà la Final amb el Club d’Escacs Peona i Peó. Aquest equip està format per alumnes de 4t i 6è d’EP (Gerard Orriols, Daniel Méndez, Guillem Orriols, Jordi Torrado, Marc Felip, Adrià Molino, Enric Vila i Xavier Mañosa).

 

Jocs Florals de Secundària a “Els Carlins”
21/04/10
Aquest dijous dia 22 d’abril de 2010, tindrà lloc els jocs florals i el certamen literario pels alumnes d’ESO i primer de Batxillerat al teatre “Els Carlins”. És un acte emmarcat dins dels actes del 50è aniversari de la fundació de l’Escola. En aquesta ocasió, ens acompanyen dos convidats especials: dos exalumnes de l’Escola que es dediquen al món de les arts i al periodisme. D’una banda, Àngels Sánchez és actriu amb una llarga experiència professional en el món del teatre, la televisió i el cinema, a més a més, de directora i dramaturga. De l’altra, David Jobé és periodista radiofònic que actualment dirigeix la secció diària “Diàling’ al programa “El món a RAC1” de Jordi Basté. Els jocs florals s’han portat a terme des dels inicis de la fundació de l’Escola i han tingut una gran importància al llarg de tots aquets 50 anys. Els premis atorgats pel que fa al Certamen Literario són: • Per les Categories C i B, 1r, 2n i 3r premi dels lemes “Naturaleza”, “Amistad” y “Amor”. • Per la Categoria A, 1r, 2n i 3r premi del tema “Mi utopía”. Pel que fa als Jocs Florals en totes les categories s’atorguen: • L’englantina d’or i de plata a les millors poesies dedicades al tema de Pàtria. • La viola d’or i de plata a les millors poesies dedicades al tema de Fe. • La flor natural a les millors poesies dedicades al tema d’Amor.

 

Xavier Roqueta, alumne de 6è als campionats d'Espanya
19/04/10
En Xavier Roqueta Claret, alumne de 6è EP de la nostra escola i jugador de l'equip Infantil "A" de l´Avinyó , va participar com a jugador de la selecció catalana als campionats d'Espanya de minibàsquet celebrats a San Fernando (Cadis), del 27 a 31 de Març. En Xavier va quedar sots-campió estatal després de perdre la final amb l'amfitriona, Andalusia per 73 a 82, tenint un paper destacat al llarg de tot el campionat. Enhorabona Xavier pel resultat i l'experiència viscuda!!!

 

Xavier Cols, capità de la Selecció Catalana aleví
16/04/10
La Selecció Catalana aleví va guanyar el campionat estatal de futbol sala després que, Xavier Cols, capità de l'equip i alumne de 6è de primària de l'Escola, marqués el tercer gol contra Madrid (3-1) i es proclamés com a màxim golejador del torneig.

 

Participem a la Fira de l'Estudiant 2010
15/04/10
L'Escola participa amb una estand a la fira de l'estudiant de Manresa, els dies 15,16,19 i 20 d'abril, promocinant els estudis de Batxillerat, Escola d'Hoteria i tots els cicles formatius de grau i mitjà i superior. Els alumnes de 4t d'ESO també i participen com a visitants. Bona fira !!!

 

Estem d'Intercanvi a Boston
13/04/10
Del 5 al 16 d’abril del 2010 estem d’Intercanvi amb l’Escola Americana de l’estat de Massachusetts Cape Cod Academy, amb l’objectiu de fer una immersió lingüística en el país estranger, així com conèixer una cultura diferent a la nostra i fer amics de fora del nostre entorn més proper. Entreu aquí per veure imatges de l'intercanvi.

 

Escacs: Campions de la Final Territorial
06/04/10
Els passats dies 6 i 7 de març, a Calella de Mar, va tenir lloc la Final Territorial d'Escacs de la categoria aleví (5è i 6è d'EP). Classificació per equips: 1r lloc, Escola Joviat 13 punts. Classificació individual: 2n, Jordi Torrado 5 punts; 5è, Marc Escolà 4 punts; 7è, Guillem Orriols 4 punts; 9è, Àngel Padilla 4 punts; Marc Felip 4 punts; 18è, Adrià Molino 3 ½ punts; 38è, Oriol Vidal 2 punts, de 66 participants.

 

Escacs: categoria benjamí
06/04/10
En la categoria benjamí, s’ha realitzat una trobada i no pas un campionat, però cal esmentar el bon paper de Daniel Méndez i Gerard Orriols amb 5 punts i David Cots amb 2,5 punts de 6 partides jugades.

 

Escacs: Joviat "A", 5è del grup XV de Tercera Provincial
06/04/10
L'equip Joviat "A", format per alumnes d’ESO, un exalumne i professors (Toni Pradas, Gerard Rabassa, Aitor Jauregui, Mohamed Gharbi, Jordi Teixidó i Jordi Lladó) ha participat en el grup XV de Tercera Provincial i ha quedat a la 5a posició.

 

Escacs: Campionat de Catalunya (Joviat "B")
06/04/10
L'equip Joviat “B”, format per alumnes de 4t, 5è i 6è d’EP (Gerard Orriols, Daniel Méndez, Enric Vila, Adrià Molino, Xavier Mañosa, Marc Felip, Guillem Orriols i Jordi Torrado) ha participat en un grup de la categoria sots-12, on ha quedat a la 1a posició amb 29,5 punts.

 

Escacs: Final Nacional Escolar
06/04/10
Els dies 27 i 28 de març, es va celebrar a Salou la Final Nacional Escolar d'Escacs de la categoria aleví (5è i 6è d'EP). Classificació per equips: 1r, ESCOLA JOVIAT 12,5 punts. Classificació individual: 1r, Jordi Torrado 5 punts; 5è, Marc Felip 4 punts; 8è, Guillem Orriols 3,5 punts; 23è, Àdrià Molino 2 punts, de 60 participants.

 

Escacs: Final Catalana Federada
06/04/10
Els dies 27, 28 i 29 de març, es va celebrar a Salou la Final Catalana Federada d'Escacs on cal destacar, de la categoria sots-10 (3r i 4t d'EP), el 28è lloc de Daniel Méndez amb 4,5 punts, de 78 participants; i de la categoria sots-12 (5è i 6è d'EP), el 54è lloc de Marc Escolà amb 3,5 punts, de 82 participants.

 

Conferència a càrrec del Rdm. P. Josep M. Soler, Abat de Montserrat
23/03/10
El dijous dia 25 de març a les 20 h a l’auditori de la Fundació Caixa Manresa, ubicada a la Plana de l’Om de Manresa, va tenir lloc la conferència “Els valors de l’educació avui”, a càrrec del Rdm. P. Josep M. Soler, Abat de Montserrat. Conferència oberta a tothom i emmarcada dins dels actes del 50è aniversari de la fundació de l’Escola Joviat que es celebra durant tot l’any 2010.

 

Saló de l'Ensenyament a la Fira de Barcelona
22/03/10
L'Escola Joviat hi ha estat present amb un estand on s'hi han fet demostracions dels CFGM de Cuina i Gastronomia i Serveis en restauració.

 

Dimecres dia 10, l'Escola està oberta amb tota normalitat
10/03/10
Dimecres dia 10, l'Escola està oberta amb tota normalitat.

 

Dimecres 10 tornem a la normalitat
10/03/10
Aquest dimecres 10 de març tornem a la normalitat, l'Escola està oberta després de les nevades.

 

Fase Territorial d'Escacs
10/03/10
El dia 6 i 7 es va celebrar la Fase Territorial d'Escacs a Calella de mar. Cal destacar el 1r lloc dels equips de categoria aleví de l'Escola i, a nivell individual, el 2n lloc de Jordi Torrado.

 

Aquest dimarts dia 9 l'Escola estarà tancada. Demà estarà oberta amb tota normalitat
09/03/10
L'Escola estarà tancada per recomanació de protecció civil. Demà dimecres estarà oberta amb tota normalitat.

 

Avui fem 50 anys!!!
08/03/10
Avui l'Escola celebra el seu 50è Aniversari!

 

Mireia Gimferrer guanya el 3r premi del concurs de la Transèquia
07/03/10
La Jove Cambra Internacional de Manresa va convocar un concurs popular, adreçat a joves d'entre 12 i 18 anys, amb l'objectiu de buscar una mascota pel programa de la Transèquia. El 3r premi el va guanyar la Mireia Gimferrer, alumna de 2n d'ESO B de l'Escola Joviat.

 

Gran pujada a Montserrat
07/03/10
Pugem tots a Montserrat: famílies, alumnes, professors, exalumnes...

 

Gran pujada a Montserrat
07/03/10
Pugem tots a Montserrat: famílies, alumnes, professors, exalumnes...

 

Sèries Col·legials ACB
27/02/10
L'Escola joviat passa a la fase final estatal de les Sèries col·legials.

 

2 jugadors de l’Escola van ser convocats a dos entrenaments de la selecció catalana de futbol sala.
26/02/10
El diumenge dia 21 de febrer els jugadors de l’Escola: l’Àlex Flores, porter i el Biel Serracanta, tanca-ala, van ser convocats a dos entrenaments de la selecció catalana de futbol sala categoria benjamí: L'Àlex i el Biel ho van fer molt bé!

 

Sopar Magistral: La Tòfona
23/02/10
El dijous dia 4 de març tindrà lloc el 1r sopar Magistral: LA TÒFONA, realitzat per l'equip de professors de l'Escola d'Hoteleria Joviat, serà a les 21 h a les instal·lacions de l'Escola. Si esteu interessats en assistir-hi podeu fer la reserva al tel. 629 86 39 86, Rafel Arcos

 

Alumnes de 6è participen al PREGÓ INFANTIL DE LES FESTES DE LA LLUM
17/02/10
Aquest dijous dia 18 de febrer a les 11 del matí al Saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa tindrà lloc el PREGÓ INFANTIL DE LES FESTES DE LA LLUM, el pregó infantil agafarà enguany protagonisme a les Festes de la Llum, que se celebraran del 14 al 22 de febrer, amb un text elaborat per primer cop per alumnes de sisè de quatre centres de la ciutat que celebrem aniversari, el col•legi Santa Rosa de Lima, que celebra 125 anys, de l'escola Ave Maria, que en fa 100, de l'escola Renaixença, en el seu 75 aniversari, i de l'escola Joviat, que fa 50 anys. Un representant de cada escola de 6è de primària llegirà una part del pregó i els companys de 6è escoltaran el pregó i cantaran els goigs de la llum.

 

Visita a l'Escola del Sr. Joan Puigcercós
16/02/10
Avui a l'Escola rebrem la visita del president d'Esquerra Republicana de Catalunya, on visitarà les instal·lacions i compartirà un dinar amb la direcció de l'Escola.

 

L'Escola Joviat guanya les Series Colegiales en les dues categories
06/02/10
Disputant-se la primera posició amb La Salle, l'Escola Joviat va acabar guanyant les Series Colegiales tant a la categoria masculina (Joviat 45 - La Salle 37) com en la femenina (Joviat 44 - La Salle 27)

 

Visita per conèixer el nou col•lector de les Muralles i les restes arqueològiques trobades
01/02/10
La visita, organitzada per l'Ajuntament de Manresa, va ser de les 10 del matí a les 2 del migdia, amb les sortides des de la nostra Escola.

 

Roda de premsa presentació actes 50è aniversari de l'Escola
29/01/10
Dijous 28 de gener, a les 13 h, va tenir lloc a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria, C. Rubió i Ors de Manresa, la presentació dels actes del 50è aniversari de l'Escola als mitjans de comunicació.

 

“L’escola Joviat guanya a nivell individual i per equips tots els Campionats del Bages d’Escacs en les categories que corresponen a l’Educació Primària”
26/01/10
El passat dissabte 23 de gener es va acabar el Campionat del Bages que s’ha realitzat durant 4 dissabtes a la tarda durant els mesos de desembre i gener al local de l’Escacs Catalònia Club. El balanç ha estat excel•lent pel que fa a la participació dels alumnes de l’escola Joviat, la més nombrosa de totes les entitats i escoles participants. També cal destacar els resultats assolits on s’ha guanyat en les 3 categories (pre-benjamí, benjamí i aleví), tant a nivell individual com per equips. A continuació detallo les classificacions més destacades: Categoria pre-benjamí (1r i 2n d’Ed. Primària): Individual.- Campió, Albert Planell (Joviat) amb 7 punts. Sots-campió Guillem Masdemont (Joviat) amb 7 punts. 6a, Alba García (Joviat) amb 4 punts; 7è, Josep Navarro (Joviat) amb 4 punts..., fins a 21 participants. Per equips.- Campió, Escola Joviat amb 22 ½ punts. Sots-campió, La Sèquia amb 16 ½ punts. Categoria benjamí (3r i 4t d’Ed. Primària): Individual.- Campió, Daniel Méndez (Joviat) amb 8 punts. Sots-campió Gerard Orriols (Joviat) amb 7 punts. 9è, David Cots (Joviat) amb 5 punts..., fins a 41 participants. Per equips.- Campió, Escola Joviat amb 24 ½ punts. Sots-campió, Sant Ignasi amb 19 punts. Categoria aleví (5è i 6è d’Ed. Primària): Individual.- Campió, Guillem Orriols (Joviat) amb 8 punts. Sots-campió, Jordi Torrado (Joviat) amb 6 punts. 3r, Marc Felip (Joviat) amb 6 punts; 4t, Àngel Padilla amb 6 punts; 5è, Marc Escolà amb 6 punts; 6è, Adrià Molino amb 5 ½ punts; 8è, Oriol Vidal amb 5 punts..., fins a 36 participants. Per equips.- Campió, Escola Joviat amb 26 punts. Sots-campió, Sant Ignasi amb 17 punts. Categoria infantil-cadet (1r a 4t d’ESO): Individual.- Campió, Josep Nuño (Lacetània) amb 6 punts. Sots-campió, Aran García (Lluís de Peguera) amb 5 punts. 8è, Oriol Montoya (Joviat) amb 3 punts..., fins a 12 participants. Per equips.- No hi ha classificació perquè cap escola o entitat tenia 4 participants.

 

Alumnes d'ESO solidaritzats amb Haiti
26/01/10
Els alumnes d’ESO aquest divendres dia 22 de gener de 2010 hem fet un ingrés de 878,89 € a Intermon-Oxfam per als damnificats del terratrèmol d’Haití. Moltes gràcies a tots i a totes! També es va llegir aquest escrit a totes les aules. Uns segons... Plouen llàgrimes d’impotència perquè avui, una vegada més, la terra ha tornat a tremolar. Des del fons de la seva ànima, nascut al pitjor dels averns, un ésser cruel i despietat, ha escampat un mantell de destrucció. Baixo les parpelles en un moviment conscient i les retinc closes per comptar fins a 60. A cada segon escolto milers de crits, a cada segon puc veure milers de mans alçades clamant ajuda; a cada segon puc sentir el silenci dels que ja no hi són; a cada segon puc veure la foscor. Quan obro els ulls milers de persones han perdut el passat i el present en un mateix moment. En 60 segons no reconeixen el que tenen al davant. Talment mag malèvol, que amb una vareta, ha canviat el seu paisatge, el seu món. I després ha desaparegut. No podem lluitar quan la terra es proposa destruir; no podem vèncer aquest ésser cruel i despietat, ni trobar el mag malèfic que crea quadres de dolor. Però podem demostrar-los que sí som capaços d’ unir-nos per compartir aquest dolor, per intentar alleugerir el seu sofriment; I avui i ara, tanquem els ulls durant 60 segons per tal que, de cada segon, sorgeixi del fons del nostre cor un batec d’esperança. A les víctimes del terratrèmol d’Haití Eugènia Pagan, professora d’ESO

 

Exposició fotogràfica
21/01/10
Amb motiu de la sortida al Museu de la Tècnica de Terrassa, els alumnes de 1r de Batxillerat, ens mostren en aquesta exposició el recorregut d'aquesta visita. L'exposició està situada al 2n pis de JOVIAT 1.

 

Dia Festiu
19/01/10
El dia 20 de gener és la Festa de San Sebastià i és festa local a La Seu d'Urgell. L'Escola Joviat dels Pirineus romandrà tancada.

 

Campiones d'Espanya
11/01/10
La Selecció catalana infantil femenina, amb les manresanes Carla Romeu i Laura Martínez, jugadores del Joviat-La Salle, va aconseguir la medalla d'or dels campionats d'Espanya, celebrats ahir a Saragossa.

 

CFTE és centre autoritzat per impartir els cicles de grau superior d'esports d'hivern
22/12/09
El CFTE (Centre de Formació de Tècnics Esportius) Joviat de La Seu d’Urgell és centre autoritzat per impartir els ensenyaments de règim especial de grau superior d'esports d'hivern en: esquí alpí, esquí de fons i surf de neu pel curs 2009/2010. (Autorització publicada al DOGC de 21 de desembre’09). 2009-2010. Aquests ensenyaments de grau superior amplien els ensenyaments de grau mitjà d'esports d'hivern i de grau mitjà de muntanya i escalada que s’estan impartint.

 

Inici cursos Tècnics Esportius
18/11/09
El dimarts 17 de novembre han començat els cursos de Tècnics Esportius, Blocs Específics de Surf de Neu i d'Esquí Alpí.

 

1a Jornada de Bones Pràctiques de l'AEC
27/10/09
L'equip de professors de l'Escola ha participat a la 1a Jornada de Bones Pràctiques organitzada per l'Agrupació Escolar Catalana a la Univ. Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Les professores MÒNICA BARGALLÓ i M. JESUS SEGURA han presentant els projectes "CLIP CLAP ENGLISH FOR KIDS" i "LA FAMÍLIA DELS MÀTICS" respectivament.

 

Altres webs de Joviat:

Joviobres


© Escola Joviat 2015   ·   Informació del web   ·   Última actualització: 29/05/2017   ·   Resolució recomanada: 1024x768 px

Mapa d'ensenyaments

Ensenyaments obligatoris PQPI
Programa Qualificació Professional Inicial
Batxillerats CFGM
Cicles Formatius de Grau Mitjà
CFGS
Cicles Formatius de Grau Superior
Tècnics Esportius
· Educació infantil
    Llar d'Infants
    Parvulari
· Educació Primària
· ESO
· Auxiliar de cuina i de serveis de restauració Ciències i tecnologia:
· Tecnològic
· Ciències de la salut

Humanitats i ciéncies socials:
· Econòmic-jurídic
· Social
· Humanístic

· Cuina i Gastronomia
Serveis en restauraciò

· Pastisseria, forneria i confiteria
· Comerç
· Conducciò d'activitats fisicoesportives en el medi natural
· Gestiò administrativa
· Cures auxiliars infermeria
· Emergéncies sanitàries
· Farmàcia i parafarmàcia
· Sistemes microinformàtics i xarxes
· Curs especìfic Accès cicles de grau Mitjà

· Direcció de cuina i serveis en restauració
·
 Administració i finances
· Animaciò d'activitats fìsiques i esportives
·
 Desenvolupament aplicacions multiplataforma
· Desenvolupament aplicacions web
· Dietètica
· Gestió comercial i màrqueting
· Higiene bucodental
· Imatge per al diagnòstic
· Laboratori de diagnòstic clínic
· Curs específic Accés cicles de grau Superior

· Atletisme
· Bàsquet
· Esports d'hivern
· Esports de muntanya i escalada
· Futbol i Futbol sala
· Handbol
· Hípica
· Judo i defensa personal
· Salvament i socorrisme