Escola Joviat, escola de vida
Escola Joviat de Manresa
Formació Professional Escola hoteleria Manresa Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior i Grau Mitjà Cetre de Formació de Tècnics Esportius residencia_estudiants Assessoria i Formació Continuada/OcupacionalTES: Tècnic/a Emergències Sanitàries a DISTÀNCIA.
Per al personal
del transport sanitari


TES: Técnico/a Emergencias Sanitarias a DISTANCIA.
Para el personal
del transporte sanitario

Segueix-nos:
 .      

Ampa Joviat Ampa Joviat

Estem associats a:

Notícies del curs 2007/2008

Curs anterior
2006/2007
Mostrar grup:
Curs següent
2008/2009

 

01/01/70

 

Curs de Coaching per professors
03/07/08
Un grup de professores d'EP, ESO, BTX i Cicles Formatius han participat, els dies 2, 3 i 4 de juliol, en un curs de Coaching a Sant Martí de Sesgueioles. Amb l'autoconeixement i la gestió de les emocions, el coaching, pretén que el docent acompanyi l'alumne en el seu aprenentatge, utilitzant tècniques innovadores.

 

“L’ESCOLA JOVIAT SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA”
17/06/08
El 14 i 15 de juny es va celebrar en el Pavelló Municipal d’Artés, el Campionat de Catalunya de Bàsquet de la categoria Pre-infantil femení, on hi participaven els dos millors equips de les quatre províncies catalanes. L’escola Joviat va assolir el Sots-campionat de Catalunya, després de guanyar en el primer partit al Campió de Lleida, el BC Andorra per 66 a 20. A les semifinals, va guanyar al GEiEG de Girona per 60 a 49, però cal remarcar que l’equip manresà perdia a la mitja part per 11 punts (16 a 27). A la final, el Femení Sant Adrià va ser superior i va guanyar amb un resultat de 57 a 36. La classificació final ha estat la següent: 1r, Femení Sant Adrià; 2n, Escola Joviat; 3r, Don Piso Girona; 4t, GEiEG; 5è Pare Manyanet de Reus; 5è, CB Valls; 7è, BC Andorra; 8è, CE Lleida Basquetbol. L’equip de l’escola Joviat està format per les següents jugadores: Adnara Sánchez, Marta Marin, Laura Valls, Laura Martínez, Mariona Teixidó, Carla Romeu, Alba Cuadros, Júlia Viñas, Mar Fernández, Laia Brunet, Marta Juncadella, Marta Camprubí i Mireia Bisbal. Els entrenadors són Jordi Teixidó i Jordi Trapé. El camí recorregut per l’equip de l’escola Joviat per arribar a aquest sots- campionat no ha estat fàcil. A la Fase Prèvia de nivell “A” va assolir el 1r lloc, empatant a punts amb el B. Ribes, però amb el bàsquet-average favorable. A la Fase Regular, on hi participaven els 9 millors equips de la província de Barcelona, va assolir el 2n lloc, guanyant 12 partits dels 16 jugats. En el Campionat Territorial de nivell “A1”, celebrat en el Pavelló de Les Planes de l’Hospitalet de Llobregat el passat dissabte 7 de juny, va guanyar a les Semifinals a l’organitzador del campionat, l’AE Hospitalet, per un ajustat 45 a 42, i va perdre la Final amb el Femení Sant Adrià.

 

Premi concurs de redacció
05/06/08
L'alumna de 2n d'ESO "A" Anna Todó, ha guanyat un premi del Concurs de Redaccció en català de la Coca-Cola. Està entre els 90 primers dels 35.000 alumnes que van participar-hi. L'entrega de premis va tenir lloc a Port Aventura:4 entrades gratis més un MP4 i un lot de productes de la Coca -Cola.

 

Alumnes de l’àrea Administrativa participen en el Concurso Nacional
29/05/08
Es tracta d'un concurs organitzat per l'empresa FIAT (Espanya) en que els alumnes havien de presentar una idea de campanya publicitària, fer-ne el desenvolupament i fer el càlcul del cost financer de la campanya. Hem presentat 10 grups de SAFI 1. Hi ha 6 finalistes dels quals 5 són de la Joviat. Han estat: Estela Benegas- Glòria Pich Carles Gangolells- Jordi Traus Maria Marquillas- Júlia Lasso Marc Rivas- Marc Verdés Abel Gonzalez- Dani Sahbi El treball que han realitzat s'ha inclòs dins el crèdit de Gestió Comercial i màrqueting impartit per la Montse Clapers, que ha estat recolzada en tot moment per Josep Purtí (tutor d'aquest grup). Com a finalistes, se'ls ha convidat cinc dies a Madrid (de dilluns 30 de juny a divendres 4 de juliol) amb totes les despeses pagades, de manera que durant el matí reben formació i tenen les tardes lliures. Cadascun d'aquests grups finalistes pot anar acompanyat d'un professor, també amb totes les despeses pagades. L'últim dia es decideix el guanyador i aquest té un viatge pagat a Itàlia on e determinarà el guanyador a nivell internacional.

 

Premi ONCE per alumnes de 3r de Primària
15/05/08
Un grup d’alumnes de 3r de Primària de l’Escola Joviat. Anna Pascual, Valeri Nicole Baquerizo, Júlia Torrellardona i Ernest Núñez acompanyats de la seva tutora M. Jesús Segura, han guanyat el premi provincial i autonòmic del concurs ONCE. projectes”,

 

Grup alumnes Escola Hoteleria Manresa CAMPIONS DE CATALUNYA
12/05/08
El Grup d’alumnes de l’Escola Joviat de Manresa guanya el premi absolut amb major puntuació al V concurs de Joves cuiners i cambrers de Catalunya Aquest dimecres dia 7 de maig ha tingut lloc a l’IES d’Hosteleria i Turisme de Girona el V Concurs de Joves cuiners/eres i cambrers/eres organitzat pel Departament d'Educació i la revista Descobrir Cuina. El grup d’alumnes de 3r curs de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa estava format per: Marisa Graners i Cristian Nova de sala i Gerard Rambla i Arnau Salceda de cuina. Han obtingut el Primer Premi Absolut amb major puntuació total. La inauguració va anar a càrrec del subdirector de Planificació i Organització de la Formació Professional, Joan Lluís Espinós, i de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans. El director general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, va cloure el certamen. Al llarg del concurs, els divuit equips havien d’elaborar dos plats extrets del receptari tradicional català, Mar i muntanya, i Bunyols de l’Empordà, amb els ingredients que proporciona l’organització. Als participants en l’apartat de cambrers, havien de muntar la taula i escollir el vi d’acord amb els plats que es servien, descriure el vi i explicar per què és el més adient. El jurat estava format per Toni Massanes, director d’ALÍCIA (centre de divulgació de l’alimentació i la ciència); Ada Parellada, cuinera; Jaume Subirós, cap de cuina i propietari del Motel Empordà de Figueres; Marc Gascons, cap de cuina del Restaurant Els Tinars de Llagostera; Pep Nogué, cuiner i assessor gastronòmic; Toni Falgueres, celler de Gelida; Jordi Bort, president de l’Associació Catalana de Sommeliers; Pep Riera, excoordinador d’Unió de Pagesos; Vicenç Andreu Sancho, gastrònom; Martí Sabrià, gerent de l’associació hotelera de la Costa Brava; Salvador Garcia, periodista gastronòmic; i Josep Sucarrats, director de “Descobrir Cuina”. Per part de l’Escola d’Hoteleria de La Seu d’Urgell varen participar-hi, per part de cuina Francesc X. Domènech i Pere Vilana i per a serveis: Gemma Calvet i Jesús Rodríguez. Els plats van ser Bomba de mar i muntanya amb all i oli rosat, i Pressing-catch de bunyols sobre un llit de xocolata. Enhorabona a tots !!!

 

L'Escola Joviat en el Torneig per equips de promoció de clubs d'escacs
06/05/08
"Molt bona participació de l'escola Joviat en el Torneig per equips de promoció de clubs d'escacs" Els alumnes de 4t d’E. Primària de l’escola Joviat: Xavier Mañosa, Guillem Orriols, Marc Felip i Adrià Molino van participar en el “Torneig per equips de promoció de clubs d’escacs” que es va celebrar a Berga el passat diumenge 4 de maig obtenint un molt meritori 3r lloc, tot i que, la mitjana d’edat de la majoria dels equips era molt superior. Va ser una matinal d’escacs molt agradable on tot els participants van gaudir d’aquesta modalitat esportiva.

 

Mariona Teixidó i Jordi Roqueta jugaran amb la Selecció Catalana de Bàsquet, un torneig a Amposta
29/04/08
La Mariona Teixidó Orriols, jugadora del pre-infantil femení, el Jordi Roqueta Claret, jugador del pre-infantil masculí, (equip vinculat a l'AE La Salle de Manresa) i la Queralt Soler Giménez, jugadora del mini femení B de l’Escola Joviat han estat convocats per la jugar un Torneig amb la Selecció Catalana a les Comunitats de València i Aragó. Aquest torneig es celebrarà al Pavelló Municipal d'Amposta els dies 3 i 4 de maig. Us desitgem molta sort !!!

 

Jordi Romeu, campió de la copa Catalana d'esquí de fons
29/04/08
Jordi Romeu, és el coordinador dels Centre Formació de Tècnics Esportius d'Esquí i Muntanya de l’Escola Joviat dels Pirineus ha guanyat la Copa Catalana d'esqui de Fons. MOLTES FELICITATS JORDI !!!

 

Mariona Teixidó seleccionada per entrenar amb el federació Catalana
27/03/08
Mariona Teixidó Orriols, alumna de 1r ESO de la nostra Escola i jugadora de l’equip preinfantil femení federat ha estat seleccionada per entrenar amb la selecció catalana preinfantil femenina de bàsquet. El diumenge 6 d’abril participarà en uns entrenaments que es duran a terme al Pavelló de Bac de Roda a Barcelona, i el dia 13 d’abril prendrà part amb la selecció en un torneig que es disputarà a Sitges, preparatori d’un altre torneig que es farà a Saragossa pel pont de l’11 de maig. Cal recordar que la Mariona ja havia estat convocada l'any passat per entrenar amb la selecció catalana de minibàsquet.

 

Participació d’en Guillem Orriols a la Fase Nacional d’Escacs de Salou
25/03/08
En Guillem Orriols Munné, alumne de 4t de Primària de l’Escola Joviat va assolir la 1a posició en el Campionat d’Escacs de la comarca del Bages que es va celebrar els mesos de desembre i gener en el local de l’E. Catalònia C.. Posteriorment, va participar en la Fase Territorial de les Comarques de Barcelona quedant en 1a posició i guanyant les 6 partides que va jugar. La Fase Nacional d'Escacs ha tingut lloc els dies 15, 16 i 17 de març en a l’Hotel Vil•la Romana de Salou. En aquest Campionat de Catalunya de la categoria benjamí hi participaran els 8 primers classificats de les diferents Fases Territorials (Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona ciutat i Barcelona comarques). En Guillem va assolir una molt meritòria 17a posició de 38 participants, guanyant 3 partides de les 6 que va jugar. Volem felicitar per tant, a en Guillem per el bon joc que va realitzar i per la gran experiència que ha viscut.

 

Laura Martínez i Marc Garcia campions d'Espanya de Minibàsquet
25/03/08
La Laura Martínez i el Marc Garcia, alumnes de 6è d'Educació Primària de l'Escola Joviat, campions d'Espanya de Minibàsquet amb la Federació Catalana, que ha tingut lloc del 15 al 19 de març a Sant Fernando (Cadiz) MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!

 

Xavier Cols als Campionats d'Espanya de futbol sala
12/03/08
Xavier Cols Beltran, alumne de 4t de primària, seleccionat per anar als Campionats d'Espanya de futbol sala amb la Selecció Catalana. FELICITATS I MOLTA SORT XAVIER!

 

Marc Mañosa guanya un premi al XXII concurs de Cuina Jove de Catalunya
10/03/08
Marc Mañosa Constantí, alumne de 2n curs de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa guanya el “premi Imaginació i Creativitat” en el XXII Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, el passat dia 3 de març. El plat que va preparar va ser “salmó a l’aroma de sèsam amb cru de xampinyó, celery i poma”. El jurat va ser presidit per el cuiner danès René Redzepi, del Restaurant NOMA de Copenhage, amb 2 estrelles Michelin; Javier Antoja de la Rosa, director de Apicius, Josep Vilella, crític gastronòmic i secretari general de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia; Enrich Coderch, Club del Xef de Catalunya i Ramon Serra, President Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol. Durant el matí es van presentar els deu plats finalistes (dels 80 inicials) que van representar als alumnes procedents de vuit escoles d’hostaleria de Catalunya, a on els plats havien de contenir el salmó com ingredient principal. Els participants van vindre de Barcelona, Lleida, Manresa, Girona i el propi Sant Pol. Els 4 plats guanyadors van ser: Premi absolut. Atorgat per EUHT StPOL Salmó Marinat a la meva manera amb algues a la Catalana, de Manel Deltell López (Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona) Premi a la destresa i millor tècnica d’elaboració. Atorgat per l’Asoc. Catalana Escoles P. Hostaleria Flors de Salmó marinat en fruits vermells amb guacamole i granitzat de licor de jazmín, de Judith Moreno (IES Sant Narcís de Girona) Premi a la imaginació i creativitat. Atorgat per la Generalitat de Catalunya. Salmó a l’aroma de sèsam, xampinyó, poma i api, de Marc Mañosa (Escola Joviat de Manresa) Premi a la millor presentació. Atorgat por el Ajuntament de Sant Pol. Salmó en colors amb escuma de patata amb wasabi, chutney de mango i gingebre i cruixent de germinat de soja, de Sérgio Rocha (EUHT StPOL) Enhorabona Marc!!!

 

Resultats de la Fase Territorial d'Escacs
03/03/08
Aquest cap de setmana s'ha celebrat a l'hotel Olímpic de Calella de Mar la Fase Territorial d'Escacs de totes les comarques de la província de Barcelona. A aquest campionat hi participen els 6 primers classificats de cadascuna de les comarques. Els alumnes participants de la nostra escola són: Alevins: Aleix Torra 38è • Marc Fornells 44è · Oriol Villaró 52è Infantils: Toni Prades 12è Benjamins: Guillem Orriols 1r • Jordi Torrado 8è • Marc Felip 14è • Àngel Padilla 22è Els sis primers classificats de cada categoria aniran als campionats nacionals d'escacs que se celebraran els dies 15, 16 i 17 de març a l'hotel Vila Romana de Salou. Molta sort Guillem !!!

 

Josep Balagué, alumne de l’Escola d’Hoteleria Joviat dels Pirineus de La Seu d'Urgell guanya el primer premi del concurs Joves cuiners de Cambrils
28/02/08
Josep Balagué, alumne de 2n curs del CFGM (Cicle Formatiu de Grau Mitjà) de Cuina de l’Escola Joviat dels Pirineus, guanya el primer premi del concurs per joves cuiners “del mar als fogons” de Cambrils amb el plat “Coulant de galera amb crema de marisc i glacejat amb all i oli”. A la ciutat de Cambrils des de fa quatre anys es celebren les jornades gastronòmiques de la galera que duren dues setmanes aproximadament. Uns dels actes principals d’aquestes jornades és el concurs per a joves cuiners “del mar als fogons”. El concurs consisteix en preparar una recepta amb galera en un temps de dues hores. Durant la preparació hi ha un jurat compost per quatre cuiners que van puntuant el procés d’elaboració del plat, la tècnica, l’ordre i la netedat de cada participant i, finalment, li fan un petit examen oral que també puntua. Tot seguit cada participant ha de presentar el plat davant un jurat compost per sis membres que fan un tast i algunes preguntes sobre l’origen del plat i el perquè de la proposta del participant. Aquest jurat té com a membres el Director de l’Escola d`Hoteleria i Turisme de Cambrils, el Regidor de Promoció de l’Ajuntament de Cambrils, una Representant de les Mestresses de Casa, un Pescador, el President de la Confraria de Pescadors i el President del Gremi Agrícola. La puntuació final consta d’un 60% del jurat professional i d’un 40% del jurat del tast. De la suma d’aquestes puntuacions surten dos finalistes els quals, en la festa de cloenda de les jornades, se’ls hi fa lliurament dels guardons, fent públic el primer i el segon lloc. Els premis van ser lliurats el passat diumenge dia 24 de febrer i van consistir en una placa commemorativa i un obsequi aportat per un patrocinador, que aquest any ha estat un maleta de ganivets. Enhorabona Josep!!

 

1a Cursa JOVIAT- Barri Antic
26/02/08
El dia 27 d'abril es celebrarà la 1a Cursa JOVIAT- Barri Antic. Us hi esperem a tots !!!

 

L'equip masculí de l'Escola guanya a les series colegiales
19/02/08
El divendres passat es va celebrar la competició de les series colegiales al pavelló del Congost, on hi van participar l'equip femení i masculí de la nostra escola, L'equip masculí va guanyar. Moltes felicitats !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

L'Escola Joviat forma part en el Consell de Formació del Bages
15/02/08
La Cambra de Comerç de Manresa ha impulsat la creació del Consell de Formació del Bages, que formen de moment disset entitats, institucions i empreses El primer projecte del Consell és la posada en marxa de la web www.bagesformacio.cat, des d'on es podrà accedir a tota l'oferta formativa d'aquestes entitats. Les entitats que avui hem signat el conveni de col•laboració som, a més de la Cambra de Comerç de Manresa, l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Joviat, la Fundació Universitària del Bages,el Centre de Formació Aula 7, Comissions Obreres Bages-Berguedà, el Consorci d'Iniciatives del Bages Sud, CPI Centre de Formació, l'Escola Agrària de Manresa, l'Escola Diocesana de Navàs, la Fundació EMI Manresa, ,la Fundació Lacetània-Centre de Formació Pràctica, IEFE-Institut Europeu de Formació Empresarial, Informàtica Padel, Pimec Catalunya Central, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa i la Universitat Oberta de Catalunya. Es tracta d'un projecte impulsat des de la Cambra de Comerç de Manresa amb la voluntat de coordinar tota l'oferta formativa que s'ofereix a la comarca en aquests àmbits, millorar-ne la difusió i esdevenir un punt de trobada per debatre qüestions que afecten aquest sector.

 

Concurs Cocteleria, premi per a una alumna de l'Escola d'Hoteleria de La Seu d'Urgell
28/01/08
El dijous dia 24 de gener es va celebrar el 25è concurs de Cocteleria a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. La Gemma Calvet de 1r curs de sala de l'Escola d'Hoteleria dels Pirineus va guanyar en DESTRESSA I HABILITAT. Els altres alumnes participants van ser: Pamela Tàrrega i Cristian Nova de 3r de serveis de l'Escola d'Hoteleria de Manresa i el Josep Balagué, de 2n de cuina de l'Escola d'Hoteleria dels Pirineus. El còctel que va preparar va ser ÀNGEL EYE, format per (proveu-lo!!!): · 1/4 de suc de pinya (marca Granini) · 1/4 de Blue Tropic · 1/4 Patxaran "Etxeco" · 1/4 Vermouth Blanc "Martini" · Gotes d'Amaretto Disaronno · Decoració: kumquats (taronges xines) i unes serpentines de llimona. Els alumnes van anar acompanyats dels professors de servei Sandra Jo de Manresa i Francesc Moreno de La Seu d'Urgell. Moltes felicitats !!!

 

Presentació del Postgrau del 1r Postgrau d'Empreses Vitivinícoles
25/01/08
Aquest matí s'ha fet la presentació pública als mitjans de comunicació del 1r Postgrau de l'Estat en gestió d'Empreses vitivinícoles. Es tracta d'un programa pioner, organitzat conjuntament l'Escola d'Estudis Empresarials de la FUB (Fundació Universitària del Bages) i l'Escola d'Hoteleria Joviat, que combina els coneixements sobre el món vitivinícola amb els de direcció i gestió empresarial. Es farà a Barcelona, a la seu de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), institució que també col•labora amb el postgrau.

 

Alumnes d'Hoteleria Manresa i de La Seu d'Urgell, participen al concurs de cocteleria de Sant Pol de Mar
23/01/08
Aquest dijous dia 24 de gener, es celebra el concurs de cocteleria a St. Pol de Mar. Els alumnes que hi participen són: la Pamela Tàrrega i el Cristian Nova de 3r de serveis de l'Escola d'Hoteleria de Manresa i el Josep Balagué, de 2n de cuina i la Gemma Calvet de 1r de sala de l'Escola d'Hoteleria dels Pirineus. Us desitgem molt sort !!!

 

L'Escola d'Hoteleria al programa 3XL
15/01/08
Alumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, participen al Codi del programa 3XL del K3/C33.

 

La Cristina Jiménez, alumna de 2n d'ESO, campiona d'Espanya amb la selecció catalana de bàsquet
09/01/08
La Cristina Jiménez Herrera, alumna de 2n d’ESO i jugadora del Cadet femení "A" de la Unió Manresana, entrenat pel Toni Mañosas, entrenador de la nostra escola, ha quedat campiona d’Espanya amb la selecció catalana infantil femenina celebrada a Càceres el dia 8 gener, a la selecció de Madrid per 65-60. La Cristina ha jugat molt bé tots els partits i s’ho ha passat molt bé!. Una gran notícia per la nostra Escola!!! Moltes felicitats Cristina !!!

 

L'equip Premini Federat de Bàsquet campió del torneig de Navàs
04/01/08
L'equip Premini Federat de Bàsquet de l'Escola Joviat amb la copa de campions que van guanyar el dia 4 de gener'07 al torneig celebrat a Navàs. Enhorabona !!!!

 

2 equips de l'Escola guanyen a les "series colegiales"
03/01/08
L'Escola Joviat va aconseguir la victòria en la categoria masculina i femenina de les series colegiales

 

L'equip MINI FEMENÍ DE BÀSQUET participa al torneig de Reis de Sant Vicenç de Castellet
20/12/07
L'equip MINI FEMENÍ DE BÀSQUET de l'Escola Joviat participarà al torneig de Reis organitzat pel CB Castellet els dies 2, 3 i 4 de gener al pavelló Municipal d'Esports de Sant Vicenç de Castellet.

 

Jornada · La tòfona negra: del bosc a la cuina
29/11/07
Màrius Ferrer, director de l'Escola d'Hoteleria, participa al taller-conferència de la " Jornada de La tòfona negra: del bosc a la cuina" que es portarà a Canalda (El Solsonès) el dia 15 de desembre''07.

 

L'Escola amb la Marató
29/11/07
El dia 8 de desembre hi ha un dels actes de la Marató que enguany els diners recaptats són per a les malalties cardiovasculars: • 17:00 de la tarda actuació del grup AICARAI de la Maria Navarrete, professora d'ESPO • 18:15 xocolatada a càrrec de l'Escola Joviat i la coca a càrrec del Forn de Cabrianes • 18:30 actuació del grup Macedònia

 

7a Jornada de Qualitat a l’Educació
28/11/07
El dia 29 de novembre'07 es celebra la 7a Jornada de Qualitat a l’Educació. Intercanvi d’Experiències i Bones Pràctiques que es portarà a terme al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitzada per la Direcció General d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. A la 7a jornada, taller 8 hi participa el nostre director de qualitat Jaume Sensat, impartint un taller sobre els departaments en un sistema de gestió de qualitat.

 

Worldskills: des del Japó...
15/11/07
El concurs ja ha començat !!! la cerimònia d'obertura dels Worldskills va ser expectacular. Molts records des del Japó.

 

Worldskills · Shizuoka
09/11/07
David Garcia Cantero, alumne d’Hoteleria està representant Espanya al CAMPIONAT WORLDSKILLS al Japó del 12 al 22 de novembre'07. Et desitgem molta sort !!!!!!!!!!!!!!!! L'acompanyen el director general de l'Escola, Jordi Vilaseca i el professor de cuina Dani Pons.

 

Jordi Pujol, cap d'àrea Escola d'Hoteleria al SEMINARI D'AMBAIXADORS
25/10/07
Jordi Pujol, MMAP'95 (Millor Mestre Artesà Pastisser del 1995), cap d'àrea de l'Escola d'hoteleria i professor de pastisseria de Joviat ha assistit al Seminari "Internacional d'Ambaixadors" com a ambaixador de CACAO BARRY CALLEBAUT. Ha tingut lloc a Paris del 22 al 24 d'0ctubre'07.

 

Altres webs de Joviat:

Joviobres


© Escola Joviat 2015   ·   Informació del web   ·   Última actualització: 30/05/2017   ·   Resolució recomanada: 1024x768 px

Mapa d'ensenyaments

Ensenyaments obligatoris PQPI
Programa Qualificació Professional Inicial
Batxillerats CFGM
Cicles Formatius de Grau Mitjà
CFGS
Cicles Formatius de Grau Superior
Tècnics Esportius
· Educació infantil
    Llar d'Infants
    Parvulari
· Educació Primària
· ESO
· Auxiliar de cuina i de serveis de restauració Ciències i tecnologia:
· Tecnològic
· Ciències de la salut

Humanitats i ciéncies socials:
· Econòmic-jurídic
· Social
· Humanístic

· Cuina i Gastronomia
Serveis en restauraciò

· Pastisseria, forneria i confiteria
· Comerç
· Conducciò d'activitats fisicoesportives en el medi natural
· Gestiò administrativa
· Cures auxiliars infermeria
· Emergéncies sanitàries
· Farmàcia i parafarmàcia
· Sistemes microinformàtics i xarxes
· Curs especìfic Accès cicles de grau Mitjà

· Direcció de cuina i serveis en restauració
·
 Administració i finances
· Animaciò d'activitats fìsiques i esportives
·
 Desenvolupament aplicacions multiplataforma
· Desenvolupament aplicacions web
· Dietètica
· Gestió comercial i màrqueting
· Higiene bucodental
· Imatge per al diagnòstic
· Laboratori de diagnòstic clínic
· Curs específic Accés cicles de grau Superior

· Atletisme
· Bàsquet
· Esports d'hivern
· Esports de muntanya i escalada
· Futbol i Futbol sala
· Handbol
· Hípica
· Judo i defensa personal
· Salvament i socorrisme