Escola Joviat, escola de vida
Escola Joviat de Manresa
Formació Professional Escola hoteleria Manresa Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior i Grau Mitjà Cetre de Formació de Tècnics Esportius residencia_estudiants Assessoria i Formació Continuada/OcupacionalTES: Tècnic/a Emergències Sanitàries a DISTÀNCIA.
Per al personal
del transport sanitari


TES: Técnico/a Emergencias Sanitarias a DISTANCIA.
Para el personal
del transporte sanitario

Segueix-nos:
 .      

Ampa Joviat Ampa Joviat

Estem associats a:

Notícies del curs 2006/2007

Curs anterior
2005/2006
Mostrar grup:
Curs següent
2007/2008

 

01/01/70

 

Lliurament de premis del concurs nacional de cafè entre escoles d'hoteleria i restauració "Maestro del Expresso Junior" a nivell nacional
18/06/07
Guanyadora: Alicia Manzano Castells, alumna de 3r curs de l'Escola d'Hoteleria Joviat Data: dimarts dia 19 de juny a les 11:30 a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, c. Rubió i Ors, 5. Organitzat: per Illy Cafè. Hi haurà presència de mitjans de comunicació i es podran provar cafès expressos i uns cappucinos perfectes.

 

Representació de l’escola Joviat a la Final del Campionat de Catalunya de Bàsquet en la categoria Infantil Femení
22/05/07
Cristina Jiménez alumne de 1r d’ESO; Marta Perramon, Laura Sala, Clara Teixidó i Clàudia Cots, alumnes de 2n d’ESO; i Toni Manyosas entrenador del Mini masculí A de l’escola Joviat, participaran en la Final del Campionat de Catalunya que es celebrarà a Ponts, representant el Club Bàsquet i Unió Manresana. El divendres 25 de maig jugaran contra l’UB Barça a les 18 h.; el dissabte amb el JE Terrassa a les 20 h. i el diumenge a les 10 h. ho faran contra l’UE Mataró. Els tres primers classificats jugaran la Fase Sector del Campionat d’Espanya que es celebrarà a la Rioja. Aquest equip, en la 1ª fase va assolir el 2n lloc del grup 1 de nivell “A”. A la 2 fase, també va quedar en 2º posició del grup 1 de nivell “A1”. A quarts de final, va perdre per el resultat de 55 – 47 a la pista del Joventut de Badalona BBC, però aquest dissabte al pavelló del Pujolet va aconseguir remuntar l’eliminatòria i va guanyar per 69 -52.

 

Tres jugadors del Ricoh visiten l'Escola Joviat
15/05/07
Tres jugadors del Ricoh, el capità Rafa Martínez, Miquel Feliu i Nick Van der Laan van visitar l'Escola Joviat, concretament van compartir una bona estona amb els alumnes de 5è i 6è d'Educació Primària. Els alumnes van poder preguntar sobre qüestions del bàsquet, firma d'autògrafs i fotografia de record.

 

Recepció del Conseller d’Educació al guanyadors dels premis worldskills
14/05/07
El dia 14 de maig el conseller d’educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall va fer la recepció dels guanyadors catalans del concurs worldskills a la seu del dep. D’educació. El director general d’ensenyament, Josep Franci va fer una breu explicació de la història de la participació i dels excel·lents resultats obtinguts dels 14 centres de Catalunya que s’hi van presentar. El David Garcia Cantero, alumne de 3 curs de cuina de l’escola d’hoteleria Joviat, guanyador de la medalla d’or i la resta d’alumnes guanyadors formaran part de l’equip que representarà a Espanya en la 39a edició del Campionat Mundial Worldskills Competition, que tindrà lloc a Shizuoka (Japó), del 12 al 22 de novembre de 2007.

 

Cristina Jiménez va jugar amb la Selecció Catalana de Bàsquet un Torneig a Portugal
05/05/07
La Cristina Jiménez Herrera alumna de 1r d’ESO de l’Escola Joviat i jugadora de l’Infantil “A” del CB i Unió Manresana va estar seleccionada per jugar un Torneig a Portugal amb la Selecció Catalana de Bàsquet que es va celebrar els dies 5 i 6 de maig. Les jugadores de la Selecció Catalana van jugar el dissabte contra el Porto, Lió i Aveiro aconseguint guanyar els tres partits. El diumenge van perdre la Final contra Aveiro i van aconseguir el 2n lloc del torneig. Felicitem a la Cristina per aquesta sensacional experiència.

 

3 Premis IDEES JOVES per a l’Escola Joviat
04/05/07
Des de la Regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Manresa i el centre de Desenvolupament empresarial s’organitza el programa emprenador IDEES JOVES. Enguany s’ha celebrat la tercera edició i es tracta de fomentar la cultura emprenedora entre els joves estudiants de batxillerat i formació professional de grau mig, amb l’objectiu principal de fomentar la creativitat i la generació d’idees empresarials. L’Escola Joviat ha obtingut 3 premis: 1r premi MILLOR IDEA EMPRESARIAL:Nom: Dent-CaseProducte: Caixa per guardar les dents de llet dels nens.Autora: Núria Anglarill, BAT1C 1r premi MILLOR IDEA PLA D'EMPRESA:Producte: Projecte empresarial de creació d'una empresa de vendade samarretes per internet dissenyades per un artista reconegut.Autor: Abel González, BAT2C Premi a l'Escola Joviat com a centre educatiu amb més valoració global,tant pel que fa a la participació com a la qualitat dels projectes representats Enhorabona a tots !!!

 

L’Escola Joviat i Callebaut signen un conveni de col·laboració
28/04/07
L’Escola d’Hoteleria Joviat ha signat un conveni de col·laboració amb la firma de xocolates Callebaut. L’acord de col·laboració suposarà avantatges en matèria de formació per als alumnes de l’Escola. Després de la visita realitzada a les instal·lacions de Callebaut a Bèlgica, els responsables d’ambdues parts van rubricar l’acord. L’Escola Joviat es compromet a utilitzar els productes de Callebaut a totes les pràctiques de l’Escola, així com a les demostracions i altres actes que es desenvolupin a nivell educatiu i professional. Els alumnes de l’Escola podran assistir als cursos de la Chocolate Academy de Bèlgica impartits per diferents ambaixadors de l’empresa. Podran també disposar d’eines que la marca desenvolupa per donar suport al sector educatiu: receptari, DVD, Kit educatiu, vídeos de formació de producte, elaboració i procediment de la xocolata. Al mateix temps, Jordi Pujol, cap d’àrea d’Hoteleria de l’Escola i MMAPE (Millor Mestre Artesà Pastisser Espanyol 1995) ha estat escollit ambaixador de la marca Callebaut amb la finalitat de transmetre els seus coneixements teòrics i pràctics a altres professionals, a més de participar en les tasques d’innovació i investigació. Jordi Pujol impartirà també demostracions de les diferents aplicacions dels productes d’aquesta firma i s’incorpora a un extens Club d’ambaixadors presents actualment a més de 20 països de tot el món.

 

L’Escola Joviat signa un conveni de col·laboració amb la UB (Universitat de Barcelona)
27/04/07
L’Escola Joviat ha signat un conveni de col·laboració amb la UB (Universitat de Barcelona) per endegar un procés de millora contínua de l’ensenyament-aprenentatge de l’anglès al centre. L’acord l’han rubricat per part de la UB l’Excel·lentíssim i Magnífic Senyor, Màrius Rubiralta Alcañiz, rector de la Universitat de Barcelona i per part de l’Escola Joviat, el seu director general, Jordi Vilaseca Brugueras. La millora en l’ensenyament-aprenentatge de l’anglès té els objectius següents: homogeneïtzar la línia pedagògica de l’escola en referència a l’ensenyament de l’anglès; aconseguir un bon nivell d’anglès a totes les etapes, implicant tant alumnes, professorat i famílies en el procés d’innovació; unificar objectius entre ESO i Batxillerat; aplicar indicatius per poder avaluar/mesurar els efectes de la innovació i la millora. La Universitat de Barcelona aportarà els recursos necessaris i el professorat especialitzat per aquest projecte que finalitzarà el juliol de 2008.

 

Jaime García, cinc records Guinness de Matemàtiques visita l’Escola Joviat
26/04/07
Per les festes de l’escola, l’Escola Joviat va rebre la visita de Jaime García Serrano, que té cinc premis Guinness dels rècords, entre ells l’extracció d’una arrel d’índex tretze d’un número de cent dígits en 15 segons i el càlcul de calendaris sencers de cent mil anys. Va fer dues xerrades adreçades als alumnes de quart d’ESO i Batxillerat de l’Escola Joviat. Després d’introduir-nos en el càlcul mental, va passar a una sessió pràctica de càlcul d’arrels quadrades, logaritmes, funcions trigonomètriques i factorials. Ell demanava que li preguntéssim qualsevol operació matemàtica i, de vegades, ja tenia la resposta a punt abans d’acabar-li de fer la pregunta. Aquesta veritable calculadora humana, que ha sortit en nombrosos programes de televisió, fou contractat per El Corte Inglés perquè traduís els preus de pessetes a euros sense usar cap tipus de convertidor. De fet, ho calcula més de pressa que qualsevol màquina, i tot és qüestió de pràctica segons ell. Ara està treballant per memoritzar els primers cinquanta mil decimals del número pi. Esperem que aviat ens torni a visitar per comprovar com ho porta !

 

David Garcia ha guanyat el campionat nacional Spainskills
25/04/07
Des del 23 al 27 d’abril de 2007, es va celebrat a Madrid el Campionat Nacional de Formació Professional, on han assistit representants de totes les comunitats autònomes de l’Estat. Els alumnes guanyadors formaran part de l’equip que representarà Espanya en la 39a edició del Campionat Mundial Worldskills Competition, que tindrà lloc a Shizuoka (Japó) del 12 al 22 de novembre de 2007. En l’apartat de cuina i representant Espanya hi serà el David Garcia, alumne de tercer curs de cuina de l'Escola d’Hoteleria JOVIAT. Enhorabona !!! Worldskills és el nom d'una organització internacional de la Formació Professional (International Vocational Training Organisation). El seu objectiu principal és la promoció dels estudis desenvolupats en els centres de formació professional i crear un punt de trobada entre professionals del món laboral, professors i alumnes (futurs professionals) de tot el món. És per això que organitza tot el que està relacionat amb la celebració del Campionat, WORLDSKILLS COMPETITION, que té lloc cada any imparell. Espanya s'ha reincorporat (maig 2006) com a soci d'aquesta organització internacional. El Ministerio d’Educación y Ciencia, en col·laboració amb les comunitats autònomes i diverses empreses patrocinadores organitzen el Campeonato Nacional de Formación Profesional –SpainSkills- que seleccionarà els alumnes i equips corresponents a les 7 especialitats en què Espanya participarà al Japó. Més informació al web: http://www.xtec.cat/fp/spifp/worldskill.htm

 

L’Escola Joviat rep el premi a millor Escola de la Fundació Livania
23/04/07
Dins del marc de la Technifira, la primera fira tècnica d’Espanya, que es va portar a terme a finals d’abril a Vilafranca del Penedès, la fundació Livania va atorgar els premis de la fundació. L’Escola Joviat va rebre el premi Escola-Livania. Els altres premis homenatge van ser per: premi Pastisser Livania per Paco Torreblanca (Alicante), premi Cuiner de Postres Livania per Ramon Freixa (El Racó d'en Freixa, Barcelona), premi Restaurant Livania pel Celler de Can Roca (Girona) i el premi Cuiner Livania per Dani García (Calima, Marbella).

 

Festes de l'escola 06'07!!!!!
20/04/07
Comencen els dies per ser partícep i gaudir dels tallers, xerrades, concursos,... són les festes de l'escola i n'hi ha per tothom!!!! Disfrutem-les!!! Hi ha tallers de Maquillatge de Caracterització, un torneig de Futbol Virtual, Tallers de Primers Auxilis, tallers de Perfums i Sabons, taller de l'Oca administrativa, taller la Diana Comercial, taller de SingStar, taller de Jocs Malabars, taller d'Art Teràpia, tallers brillants, concursos del Gastrofòrum i molt més!!!

 

Torneig equips de minibàsquet
13/04/07
L’equip mini A femení de bàsquet de l’Escola Joviat l’han convidat a un Torneig on hi participen dotze equips de minibàsquet de Catalunya, Aragó i València, que es juga els dies 28 i 29 d’abril a Terrassa.

 

12è lloc de Guillem Orriols a la Final Nacional d’Escacs
10/04/07
Guillem Orriols Munné, alumne de 3r d’Educació Primària de l’escola Joviat, va participar en la Final Nacional d’Escacs que es va celebrar els dies 1, 2 i 3 d’abril a l’Hotel Vil·laromana de Salou, en sessions de matí i tarda. En Guillem va realitzar un excel·lent campionat amb partides d’un nivell molt alt de joc, aconseguint 4 punts de 6 possibles i assolint la 12a posició de 39 participants. En les 3 primeres partides, en Guillem va aconseguir 1 punt; però en les darreres 3 rondes va guanyar totes les partides que va jugar. El primer classificat d’aquest Campionat de Catalunya va ser per Arnau Cardó (Pau Casals) amb 5 punts; Rasen Mediña (Vidreres) va assolir la 2ª posició; mentre que Nestor Dougas (Sant Adrià) va assolir la 3ª posició.

 

Trobada d’escoles de bàsquet a Sant Fruitós
10/04/07
El dissabte 31 de març la FCBQ i l’escola Paidos van organitzar una Trobada de Minibàsquet adreçada als nens i nenes de 1r i 2n d’EP. Aquesta trobada es va celebrar al Pavelló Municipal de Sant Fruitós amb la finalitat d’iniciar els nens i les nenes en l’esport del bàsquet, donant importància a la participació i no pas a la competició. L’escola Joviat va ser l’entitat que hi va participar amb més equips, concretament 3 (2 de 1r d’EP i 1 de 2n d’EP). Aquests equips van estar entrenats per Pere Estefanell, David Capsada i Xavier Sisa. Els partits que van jugar els nostres equips van ser els següents: CBiUM – Joviat “A” C. B. Artés – Joviat “B” Paidos “B” – Joviat “C” Joviat “A” – CEIP Bages Joviat “B” – EB Berga Joviat “C” – Dominiques Sant Vicenç

 

Excel·lents resultats a la cursa Pàlcam
02/04/07
Els 4 primers llocs: -Gerard Puigoriol -Marta García -Laura Martínez -Marta Perramón 2 segons llocs: -Clàudia Torrescasana -Roger Terme 1 tercer lloc: -Marc Fargas Felicitats a tots els concursants per la seva participació.

 

“Excel·lent participació de 3 alumnes de 3r d’EP al Campionat Territorial d’Escacs celebrat a Calldetenes”.
21/03/07
Els alumnes de 3r d’Educació Primària: Guillem Orriols Munné, Xavier Mañosa Constantí i Marc Felip Pagan van assolir la 3a, la 18a i la 19a posició a la Fase Territorial d’Escacs, d’un total de 77 participants. Aquesta fase, es va celebrar a Calldetenes (Osona) durant 3 dissabtes (3, 10 i 17 de març) en sessions de matí i tarda. Participaven els 8 primers classificats de cada una de les comarques de la província de Barcelona. Els sis primers nens classificats i les dues primeres nenes participaran en la Fase Nacional que es celebrarà a Salou en règim de concentració els dies 1, 2 i 3 d’abril. Cal destacar la classificació del Guillem Orriols per aquest Campionat de Catalunya d’Escacs.

 

Seleccions Catalanes de Minibàsquet
21/03/07
Les Seleccions Catalanes de Minibàsquet es concentren a Manresa durant el proper cap de setmana amb l’objectiu de preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebra a Cadis durant la Setmana Santa i utilitzaran el nostre pavelló per realitzar les sessions d’entrenament amb el següent horari: · Dissabte 24 de març (tarda) (2 pistes) 17:30-19.30 hores-Entrenament Selecció Mini Masculina 17.30-19.30 hores-Entrenament Selecció Mini Femenina Diumenge 25 de març (matí) (1 pista) 09.30 - 11.30 hores- Entrenament Selecció Mini Masculina 11.30 - 13.30 hores- Entrenament Selecció Mini Femenina Diumenge 25 de març (tarda) ( 2 pistes) 16.00-18.00 hores-Entrenament Selecció Mini Masculina 17.00-19.00 hores-Entrenament Selecció Mini Femenina

 

Un alumne d’Hoteleria guanya el primer premi del CAMPIONAT NACIONAL CAT SKILLS
20/03/07
El dia 7 de març es va celebrar a l'Escola d'Hostaleria d'Osona (Tona), el campionat Nacional Cat Skills. Van participar-hi alumnes d’onze escoles, el guanyador anirà a la final estatal del campionat Spain skills que es celebrarà a Madrid del 23 al 27 d'abril, d'aquí sortirà el guanyador que representarà Espanya en el campionat Nacional Worldskills al Japó! L'escola d’hoteleria Joviat s’hi va presentar amb l'alumne, David García Cantero, de tercer curs de l'especialitat de cuina, i Cristina Corral Sánchez de segon curs, en l'especialitat de serveis. El David García Cantero ha guanyat el primer premi amb el plat “Lluç de palangre amb verduretes i geléE d'ametlles torrades” i l’alumna, Cristina Corral Sánchez, ha quedat en segon lloc. En aquest concurs s'ha valorat la tècnica, la destresa, la maduresa en l'ofici, l'ordre, el mètode i la higiene en les elaboracions; així com l'execució, presentació i degustació. En els concursants de cuina també s'ha valorat la fitxa tècnica, la combinació de productes per a l'execució del plat i l'expressió oral a l'hora de presentar i justificar el plat. En els de serveis de restaurant i bar, La serenor personal i professional en les elaboracions dels còctels, així com els coneixements en la realització de les proves. La prova en l'especialitat de cuina ha consistit en la redacció i composició de la fitxa tècnica d'un plat a quatre racions. Elaboració a partir d'una cistella de productes que els concursants han conegut el mateix dia a la mateixa hora de començar la prova. La prova de serveis ha consistit en l'elaboració d'un còctel per a dues racions, escollit entre el receptari donat. També en l'elaboració d'un plat: fred, calent o flamejat a la vista del comensal, concretament un steak-tartare, i pelar, presentar i servir una taronja.

 

Aniversari de l'Escola
08/03/07
Avui celebrem els 47 anys de la Fundació de l'Escola Joviat, hi ho celebrarem amb una gran xocolatada. Moltes felicitats !!!

 

Torneig de Seleccions Territorials.
07/03/07
- La Cristina Jiménez Herrera alumne de 1r d’ESO de l’Escola Joviat i jugadora de l’infantil “A” femení del CBiUM, ha estat convocada per el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet a participar en el Programa de Seleccions Territorials Pre-infantils. La Cristina entrenarà al Pavelló Bac de Roda els dies 11, 25 de març i 22 d’abril; i el 29 d’abril jugarà el Torneig de Seccions Territorials.

 

Trobada Tècnica, organitzada per la secció de bàsquet del F.C. Barcelona.
07/03/07
El diumenge 11 de març a les 12:30 h. a les Instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, en Jordi Roqueta Claret, alumne de 6è d’E. Primària i jugador del Mini “A” de l’escola Joviat, participarà en una Trobada Tècnica, organitzada per la secció de bàsquet del F.C. Barcelona.

 

Concurs Internacional de Figures de Xocolata
05/03/07
Els alumnes i professors del Cicle Formatiu de pastisseria i Forneria de l’Escola Joviat, ens hem presentat al Concurs Internacional de Figures de Xocolata que es fa al Museu de la Xocolata de BCN. La figura que presentada és una al·legoria de LA PAU MUNDIAL i el treball realitzat forma part de la nota d'examen pràctic del crèdit 5 de pastisseria d'aquest trimestre. El dia 6 de març es farà públic el veredicte i a partir del 23 d'aquest mes la figura estarà esposada a l’Escola.

 

Fase territorial d’escacs
05/03/07
Els alumnes de 3r d’Educació Primària: Marc Felip Pagan, Guillem Orriols Munné i Xavier Mañosa Constantí que van assolir la 3a, 4a i 5a posició respectivament del Campionat Comarcal d’Escacs, participen a la Fase Territorial d’Escacs que es celebra a Calldetenes (Osona) durant 3 dissabtes (3, 10 i 17 de març) en sessions de matí i tarda. En aquesta fase, hi participen els 8 primers classificats de cada una de les comarques de la província de Barcelona. En la 1ª jornada del passat dissabte 3 de març: en Marc Felip va aconseguir guanyar una partida de les tres jugades; en Guillem Orriols va guanyar dues partides i va fer taules en la tercera; mentre que en Xavier Mañosa va perdre una partida i en va guanyar dues. El monitor d’aquests nens és en Jordi Lladó.

 

L'Escola Joviat acull alumnes de Finlàndia
25/02/07
Des del dia 26 de febrer i fins el dia 24 de març l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa acull a dues alumnes d'hoteleria de l'escola finlandesa Kerava Vocational College de Kerava. Són dues alumnes d'hoteleria que vénen a completar la seva formació de cuina. S'incorporen a les pràctiques diàries dels alumnes d'hoteleria de Joviat. Disposen d'un tutor i dos alumnes mentors que els ajudaran durant les primeres setmanes d'adaptació a la nostra escola.

 

L'Escola Joviat acull alumnes de Suècia
25/02/07
Des del dia 25 de febrer al 30 de març l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa acull a dos alumnes d'hoteteleria de l'escola sueca Wemerskolan de Hede. Són dos alumnes d'hoteleria que vénen a completar la seva formació fent un curs de cuina i període de pràctiques del seu país. Enguany és el quart any que Joviat acull alumnes d'aquesta escola sueca. Aquest alumnes s'incorporen al curs de cuina amb els nostres alumnes. Disposen d'un tutor i d'uns mentors que els donen tot el suport que necessiten principalment durant les primeres dues setmanes, les més difícils en l'adaptació en un país estrangers. Durant les cinc setmanes ells residiran a la residència de l'Escola Joviat, situada a la Muralla Sant Francesc, 39 de Manresa.

 

Hem realtizat l'aparador de Comerç Just
24/02/07
Els alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà de Comerç: Marta Blánquez, Adrián López i Alba Martínez dins de les activitats del crèdit d'aparadorisme hem realitzat l’aparador de la botiga comerç just del carrer d’Urgell de Manresa. Ha estat una experiència molt positiva !!!

 

Premi per als professors de Pastisseria
24/02/07
El Jordi Pujol (MMAPE'95) i Montserrat Abelaira, professors de pastisseria de l'Escola d'Hoteleria Joviat han guanyat el premi Dr. Modest Furest i Roca, 4a Edició de Nova Cuina Catalana, en la categoria de Postres, organitzat per Vichy Catalán i Bufet Ambigú. El nom del postre va ser núvol de Vichy Catalán amb cítrics, gelat de maracujà i codony de ruibarb. Han guanyat també el premi especial al millor ús de l’aigua Vichy Catalán. El lliurament del premi va tenir lloc dins del marc del Fòrum Gastronòmic Girona 2007. Enhorabona !!! Peu de foto: Jordi Pujol i Montserrat Abelaria acompanyats de la resp. de màrqueting de Vichy Catalán.

 

Jordi Roqueta participa a una trobada Tècnica
20/02/07
Jordi Roqueta Claret, alumne de 6è d’Educació Primària i jugador del Mini “A” de bàsquet de l’Escola Joviat, ha estat convidat per la secció de bàsquet del F.C. Barcelona, a participar en una Trobada Tècnica, dins del Programa de Seguiment, que es durà a terme el proper diumenge 11 de març a les 12:30 h. a les Instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gàmper de Sant Joan Despí.

 

Un premi per a Pastisseria
14/02/07
El Jordi Pujol i Montserrat Abelaira, professors de pastisseria de l'Escola d'Hoteleria han guanyat el premi Dr. Modest Furest i Roca, 4a Edició de Nova Cuina Catalana, en la categoria de Postres, patrocinat per Vichy Catalán. Nom del postre: núvol de Vichy Catalán amb cítrics, gelat de maracujà i codony de ruibarb. La categoria presenta és la de Postres, però si la recepta fa un bon ús de l'aigua, pot optar a un reconeixement especial, l'organització del concurs es reserva el nom dels guanyadors fins el dia del lliurament de premis. El lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 20 de febrer a les 11 del matí dins del marc del Fòrum Gastronòmic de Girona'2007. Enhorabona !!!

 

ALUMNES DE L'ESCOLA CLASSIFICATS A LA FINAL NACIONAL DE CROS
26/01/07
Els alumnes classificats per LA FINAL NACIONAL DE CROS, que es portarà a terme el dia 4 de febrer de 2007 a Alcarràs (Segrià), de les 9:30 a les 14:00, són: 1.Laura del Paso Martínez. Infantil femení 97 2.Marta Juncadella Panadès. Aleví femení 95 3.Clàudia del Paso Martínez. Aleví femení 95 4.Alba Cuadros Martínez. Aleví femení 95 5.Oriol Boldú Batlle. Aleví masculí 96 6.Robert Fontanet Garrido. Benjamí 98 Enhorabona a tots...

 

L'Escola d'Hoteleria a FITUR
22/01/07
FITUR 2007 (Fira Internacional de Turisme). Del 31 de gener al 4 de febrer a Madrid, la més completa oferta de negocis i destinacions turístiques de tot el món. Turisme de Catalunya hi és present i en el seu apartat gastronòmic “El Terrat” alumnes de cuina i serveis i professors de l’Escola d’Hoteleria Joviat hi estaran col·laborant tots els dies.

 

Premi Rotary 2006
29/11/06
Carlos Moreno Vilches, alumne del Curs de Prova d’Accés a CFGS ha guanyat el premi Protagonistes del Demà, que atorga des de fa 16 anys el Rotary Club Manresa-Bages. El Carles de 20 anys i de Terrassa es dedica a fer tasques de voluntariat des dels 15 anys. Participar en diferents associacions com la Creu Roja, Protecció Civil i els Bombers, però, no és una cosa nova a la seva família. De fet, els seus pares ja es van conèixer fent de voluntaris fa molts anys al si de la Creu Roja. (publicat al Regió 7 data 02/01/2006) —Sembla que ser voluntari ho porta a la sang... —A casa meva ja ho hem viscut des de petits i per això ho tinc tant inculcat. —Actualment és bomber voluntari a Viladecavalls, membre de la Creu Roja de Terrassa i voluntari de Protecció Civil a Vacarisses. El premi està ben merescut, no? —La veritat és que jo no faig tot això perquè m’ho reconeguin amb premis, sinó que ho faig per obtenir una satisfacció personal i per ajudar els altres.Aquestes tasques principalment les faig el cap de setmana, perquè prefereixo ajudar que sortir de festa. —I la seva xicota o els seus amics l’entenen? –A vegades no gaire i s’enfaden, però sempre es troba temps per a tot, és qüestió d’organitzar-se.Sobretot als amics els costa entendre que faig tot això sense esperar cap tipus de compensació econòmica. En aquesta vida no tot són els diners, sinó que s’ha de tenir una via d’escapament,i la meva és ajudar. —Ha dit que principalment hi participa els caps de setmana. Què hi fa? —Actualment, cada diumenge faig un curs de bomber voluntari a Cerdanyola del Vallès que té una durada d’un any, cada diumenge, de 8 del matí a 3 del migdia, i té el mateix nivell d’exigència gairebé que el que fan els que es preparen per ser bomber professional. Un cop el mes faig guàrdia a la Creu Roja, i a Protecció Civil hi vaig sempre que em necessiten. —Un voluntari ha de tenir el mòbil sempre a punt per si el truquen? —Sempre. Però, de fet, a vegades un ja sap quan estan passant coses on ha d’anar a ajudar. Per exemple, amb Protecció Civil jo ja sé que si està gelant hi ha carreteres on s’ha d’anar...No cal que em truquin. —Des dels 15 anys que és voluntari i deu haver viscut un munt d’experiències. Alguna l’ha marcat especialment? —Recordo una de les primeres sortides amb els bombers voluntaris a una indústria de fusta que es va incendiar i en què vaig passar molta por. Era al costat d’una empresa química i em pensava que tot sortiria volant. Al primer moment et quedes paralitzat, perquè cada sortida és un món diferent.

 

Premi Cirit 2006
26/11/06
Jordi Vila i Albert Crespillo, alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’aplicacions informàtiques del curs 2005-2006 Van aconseguir el premi cirit 2006 amb el treball: DAI-EXPLORER i consisteix en un vehicle de control remot controlat per ordenador que mitjançant una camera i dos rotors ens permet veure l'espai per on es mou el vehicle tenint en tot moment el control sobre el terreny que va explorant. La connexió que es realitza entre l'ordinador i el vehicle és una connexió wi-fi que permet una llibertat de moviments molt ampli. Així doncs el vehicle incorpora una eina d'emissió d'imatges que es passen via wi-fi a l'ordinador que el controla perquè en temps real es pugui veure per on es mou la màquina i alhora des de l'ordinador puguem moure el vehicle cap a qualsevol direcció i permet també tots els moviments verticals i horitzontals de la camera de control que porta situada sobre el vehicle. El lliurament vatenir lloc al Palau de la Generalitat i el va presidir el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

 

Visita del Conseller d'Educació i Universitats
10/10/06
En motiu de la seva visita a Manresa va dinar a l'Hostal de l'Escola d'Hoteleria on va poder provar els plats cuinats i servits pels alumnes i professors de l'Escola. Va signar també el llibre d'honor de l'institució.

 

Vine a donar sang
02/10/06 - 20/10/06
El dijous dia 19 d'octubre de 2006 de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00 a l'Escola Joviat-1, C. Folch i Torres, 5 de Manresa. T'esperem !

 

Altres webs de Joviat:

Joviobres


© Escola Joviat 2015   ·   Informació del web   ·   Última actualització: 29/05/2017   ·   Resolució recomanada: 1024x768 px

Mapa d'ensenyaments

Ensenyaments obligatoris PQPI
Programa Qualificació Professional Inicial
Batxillerats CFGM
Cicles Formatius de Grau Mitjà
CFGS
Cicles Formatius de Grau Superior
Tècnics Esportius
· Educació infantil
    Llar d'Infants
    Parvulari
· Educació Primària
· ESO
· Auxiliar de cuina i de serveis de restauració Ciències i tecnologia:
· Tecnològic
· Ciències de la salut

Humanitats i ciéncies socials:
· Econòmic-jurídic
· Social
· Humanístic

· Cuina i Gastronomia
Serveis en restauraciò

· Pastisseria, forneria i confiteria
· Comerç
· Conducciò d'activitats fisicoesportives en el medi natural
· Gestiò administrativa
· Cures auxiliars infermeria
· Emergéncies sanitàries
· Farmàcia i parafarmàcia
· Sistemes microinformàtics i xarxes
· Curs especìfic Accès cicles de grau Mitjà

· Direcció de cuina i serveis en restauració
·
 Administració i finances
· Animaciò d'activitats fìsiques i esportives
·
 Desenvolupament aplicacions multiplataforma
· Desenvolupament aplicacions web
· Dietètica
· Gestió comercial i màrqueting
· Higiene bucodental
· Imatge per al diagnòstic
· Laboratori de diagnòstic clínic
· Curs específic Accés cicles de grau Superior

· Atletisme
· Bàsquet
· Esports d'hivern
· Esports de muntanya i escalada
· Futbol i Futbol sala
· Handbol
· Hípica
· Judo i defensa personal
· Salvament i socorrisme