Escola Joviat, escola de vida
Escola Joviat de Manresa
Formació Professional Escola hoteleria Manresa Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior i Grau Mitjà Cetre de Formació de Tècnics Esportius residencia_estudiants Assessoria i Formació Continuada/OcupacionalTES: Tècnic/a Emergències Sanitàries a DISTÀNCIA.
Per al personal
del transport sanitari


TES: Técnico/a Emergencias Sanitarias a DISTANCIA.
Para el personal
del transporte sanitario

Segueix-nos:
 .      

Ampa Joviat Ampa Joviat

Estem associats a:

Informació del web

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l'informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat de FUNDACIÓ JOVIAT amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s'han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

L'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al responsable del fitxer:


Nom: FUNDACIÓ JOVIAT
Adreça: C. Rubió i Ors, 5 Codi Postal: 08241 Localitat: MANRESA Província: BARCELONA
CIF: G-60374022 
Correu electrònic: secretaria@joviat.cat
A més, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l'informem que la nostre pàgina web té com a objectiu establir un canal d'informació,comunicació i serveis entre, i els seus clients i empleats a través d'Internet.CONDICIONS TPV:

Són vàlids tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després d'acceptar la compra es cobrarà mitjançant targeta de crèdit. El procés és absolutament confidencial i únicament l'entitat financera disposarà de la informació de la targeta.
En el cas de no fer el curs perquè no hi ha el número mínim d'inscrits o bé per no poder-hi assistir per força major, quedarà inscrit/a a la següent edició o s'abonarà l'import, sempre que es comuniqui al coordinador corresponent tres dies abans de la data del curs.CONTINGUTS:

Els continguts de la pàgina web de l'Escola Joviat, han estat elaborats amb la finalitat de donar informació sobre la companyia als seus usuaris, aquesta informació estarà subjecta a possibles canvis.

L'Escola Joviat adverteix que la informació que hi ha en aquesta pàgina web pot ser incompleta, pot tenir errors o pot estar desfassada, per aquesta raó no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat i precisió de les dades, dins els límits establerts per la llei. Per tant, abans de prendre alguna acció derivada del seu contingut, s'haurà de verificar la informació obtinguda en aquesta pàgina a través de les oficines de l'Escola Joviat.

L'Escola Joviat rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb la pàgina web de l'Escola Joviat.

La reproducció, la còpia, l'ús, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació que hi ha en aquesta pàgina web i que s'utilizi sense l'autorització de l'Escola Joviat és una infracció que castiga la legislació vigent.

L'Escola Joviat no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats amb virus informàtics o de las conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest. En cas de controvèrsia que es pugui derivar de l'aplicació dels serveis o la interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i legislació espanyola, l'Escola Joviat i l'usuari es sotmeten, amb renúncia expressa, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).

Altres webs de Joviat:

Joviobres


© Escola Joviat 2015   ·   Informació del web   ·   Última actualització: 28/05/2017   ·   Resolució recomanada: 1024x768 px

Mapa d'ensenyaments

Ensenyaments obligatoris PQPI
Programa Qualificació Professional Inicial
Batxillerats CFGM
Cicles Formatius de Grau Mitjà
CFGS
Cicles Formatius de Grau Superior
Tècnics Esportius
· Educació infantil
    Llar d'Infants
    Parvulari
· Educació Primària
· ESO
· Auxiliar de cuina i de serveis de restauració Ciències i tecnologia:
· Tecnològic
· Ciències de la salut

Humanitats i ciéncies socials:
· Econòmic-jurídic
· Social
· Humanístic

· Cuina i Gastronomia
Serveis en restauraciò

· Pastisseria, forneria i confiteria
· Comerç
· Conducciò d'activitats fisicoesportives en el medi natural
· Gestiò administrativa
· Cures auxiliars infermeria
· Emergéncies sanitàries
· Farmàcia i parafarmàcia
· Sistemes microinformàtics i xarxes
· Curs especìfic Accès cicles de grau Mitjà

· Direcció de cuina i serveis en restauració
·
 Administració i finances
· Animaciò d'activitats fìsiques i esportives
·
 Desenvolupament aplicacions multiplataforma
· Desenvolupament aplicacions web
· Dietètica
· Gestió comercial i màrqueting
· Higiene bucodental
· Imatge per al diagnòstic
· Laboratori de diagnòstic clínic
· Curs específic Accés cicles de grau Superior

· Atletisme
· Bàsquet
· Esports d'hivern
· Esports de muntanya i escalada
· Futbol i Futbol sala
· Handbol
· Hípica
· Judo i defensa personal
· Salvament i socorrisme