Escola Joviat, escola de vida
Escola Joviat de Manresa
Formació Professional Escola hoteleria Manresa Batxillerat i cicles formatius de Grau Superior i Grau Mitjà Cetre de Formació de TŔcnics Esportius residencia_estudiants Assessoria i Formació Continuada/OcupacionalTES: Tècnic/a Emergències Sanitàries a DISTÀNCIA.
Per al personal
del transport sanitari


TES: Técnico/a Emergencias Sanitarias a DISTANCIA.
Para el personal
del transporte sanitario

Segueix-nos:
 .      

Ampa Joviat Ampa Joviat

Estem associats a:

Joviat -> Història

Història

Els inicis
L’Escola Joviat és un projecte familiar educatiu d’inspiració cristiana fundada el 8 de març de 1960 per Josep Vilaseca Atset (Joviat), un home lluitador per naturalesa i que creu en les persones. Ha sabut envoltar-se d’un equip humà molt professional del qual se sent molt orgullós. Aquest equip està format per 180 persones entre personal docent, administració i serveis, i col·laboradors. Actualment el seu fill Jordi Vilaseca Bruguera és vicepresident de la Fundació Joviat i director pedadògic, que amb el seu estil de lideratge està al front del grup Joviat.

L’any 1960
El primer centre s’inaugurà en un pis de la Ctra. de Vic , núm. 13, de Manresa, on s’impartien estudis de batxillerat, peritatge mercantil, delineació i magisteri. S'obrí un centre d’Ensenyament primari a l’Era Firmat de Manresa. Ubicació de la Llar d’infants, EGB i BUP a Sant Joan de Vilatorrada. Obertura d’un centre de BUP i COU a la Ctra. de Vic, 27, de Manresa i d’un centre de Formació Professional al C. Puigterrà de Dalt, 5, molt a prop del centre anterior. En aquest moment l’Escola Joviat estava formada per tres centres d’Educació Infantil, un centre d’EGB a Sant Joan de Vilatorrada i un centre de BUP, COU i Formació Professional a Manresa.

L’any  1985
En la recerca de nous espais, s’optà per la compra de l’antiga fàbrica Roca ubicada entre els carrers Folch i Torres, Rubió i Ors, i Passeig del Riu de Manresa, dedicada al tèxtil i que comptava amb 8.000m2 disponibles. S’hi van traslladar els ensenyaments de Formació Professional, actualment Joviat-1. S'hi incorporà l ’antiga Escola Badia Solé, en aquells moments anomenada “Escola Sant Francesc”, i s’hi van traslladar els ensenyaments obligatoris, actualment és Joviat-2.

L’any 1987
S'iniciaren els estudis d’hoteleria a Manresa

L’any 1997
L’any 1997 s’inicien els estudis de TEAT (Tècnic en empreses i activitats turístiques). Després de l’adscripció a la Universitat de Lleida va passar a ser Diplomatura universitària de turisme.

L’any 2001
El 2001 va entrar en funcionament l’Escola d’Hoteleria de La Seu d’Urgell on s'impartia el cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i el Diploma Superior d’Hoteleria.

L’any 2006
El gener de 2006 s'obté la certificació ISO 9001:2000 pel disseny i execució del procés de Formació Professional i enguany s'ha aconseguit per la Formació Postobligatòria: Batxillerat i Formació Professional integrada pel tres subsistemes: · Ensenyament reglat: Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicles Formatius de Grau Superior · Formació Continuada i Formació Ocupacional.

L’any 2014
Actualment Joviat compta amb dos centres:

Joviat-2: Muralla Sant Francesc, 39, de Manresa on s’imparteixen els ensenyaments d’Educació Infantil (Llar d'Infatns i Parvulari), Primària i ESO, i també hi ha la Residència d’estudiants.

Joviat-1: Folch i Torres, 5, de Manresa, on s’imparteixen els ensenyaments de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de les famílies professionals de: Hoteleria i Turisme, Informàtica, Sanitat, Administració, Activitats Físiques i esportives, Comerç i Màrqueting, Tècnics esportius en Hípica, Atletisme, Handbol, Futbol, Futbol sala, Salvament i Socorrisme, Judo i defensa personal, Esports d'Hivern i de Muntanya i escalada; Formació Continuada, Ocupacional i a mida i Assessoria gastronòmica.

 

 

Altres webs de Joviat:

Joviobres


© Escola Joviat 2015   ·   Informació del web   ·   Última actualització: 28/05/2017   ·   Resolució recomanada: 1024x768 px

Mapa d'ensenyaments

Ensenyaments obligatoris PQPI
Programa Qualificació Professional Inicial
Batxillerats CFGM
Cicles Formatius de Grau Mitjà
CFGS
Cicles Formatius de Grau Superior
Tècnics Esportius
· Educació infantil
    Llar d'Infants
    Parvulari
· Educació Primària
· ESO
· Auxiliar de cuina i de serveis de restauració Ciències i tecnologia:
· Tecnològic
· Ciències de la salut

Humanitats i ciéncies socials:
· Econòmic-jurídic
· Social
· Humanístic

· Cuina i Gastronomia
Serveis en restauraciò

· Pastisseria, forneria i confiteria
· Comerç
· Conducciò d'activitats fisicoesportives en el medi natural
· Gestiò administrativa
· Cures auxiliars infermeria
· Emergéncies sanitàries
· Farmàcia i parafarmàcia
· Sistemes microinformàtics i xarxes
· Curs especìfic Accès cicles de grau Mitjà

· Direcció de cuina i serveis en restauració
·
 Administració i finances
· Animaciò d'activitats fìsiques i esportives
·
 Desenvolupament aplicacions multiplataforma
· Desenvolupament aplicacions web
· Dietètica
· Gestió comercial i màrqueting
· Higiene bucodental
· Imatge per al diagnòstic
· Laboratori de diagnòstic clínic
· Curs específic Accés cicles de grau Superior

· Atletisme
· Bàsquet
· Esports d'hivern
· Esports de muntanya i escalada
· Futbol i Futbol sala
· Handbol
· Hípica
· Judo i defensa personal
· Salvament i socorrisme